Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Ez a bejegyzés 3 éve nem volt frissítve és a tartalom elavult lehet.

Cecén az elkövető az akácosba borította a szemetét, de tetten érték

Cecén értek tetten egy férfit a rendőrök, aki háztartási hulladékától a település határában akart megszabadulni. – írja a police.hu.

Cece, Bethlen Gábor utcából telefonált a rendőrségre egy ott lakó, miszerint szemtanúja volt annak, hogy egy férfi szemetét a közelben lévő akácos fasorba öntötte 2016. augusztus 19-én délután. Mivel a szemetelő férfire rászólt a bejelentő, a szemetét összeszedte, majd néhány száz méterrel odébb ismét kiöntötte.

Cecén az akácosba lerakott szemét. Fotó: police.hu

Cecén az akácosba lerakott szemét. Fotó: police.hu

Ekkor érték tetten a járőrök és fogták el a 49 éves helyi lakost, akit hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók. A helyszíni szemle keretében a rendőrök gondoskodtak a hulladék elszállításáról.

Forrás: police.hu.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek