Szemétdomb az elhagyatott irodaépület területén a Zászlós utcában

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A videóbejelentés Budapest XIV. kerületének Zászlós utcájából érkezett, egy volt üzemi területről. A bejelentő hosszan ecseteli a kialakult helyzetet, végső elkeseredettségében hozzánk fordult.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Környékbeli elkeseredett lakó vagyok. Szörnyű, ami itt folyik évek óta e körül az elhagyatott ház körül. Itt régen üzem és irodaépület állt. Az üzemet lerombolták, az irodaépület hányatott sorsa ezután kezdődött…Az elkerítés és a bedeszkázás ellenére először totál kibelezték (minden mozdíthatót elvittek belőle vagy összetörték), majd pedig mostanra illegális szeméttelep és hajléktalan szállóvá vált.

A tábla évek óta kint van a Zászlós utcában, de építkezésről nincs szó. Fotó: hulladekvadasz.hu

A tábla évek óta kint van a Zászlós utcában, de építkezésről nincs szó. Fotó: hulladekvadasz.hu

Ki van rakva, hogy építési terület, de nem történik itt már semmi évek óta. Az utcáról látni, hogy a telken hatalmas szemétkupac van illetve több bevásárlókocsi is parkol itt összetolva. Ki merem jelenteni, hogy ez Zugló egyik szégyenfoltja. Iskola, óvoda és gyermekorvosi rendelő is van a közelben és persze társasházak rögtön mellette. A videót is óvatosan csináltam, mert nem megnyugtató a ház előtt mászkálni. De meg kell csinálnom, hogy végre történjen valami. Köszönöm előre is!”

Hulladek jellege: építési, kommunális.

A Google Map szerint a helyszín 2014 óta szinte semmit se változott. Fotó: Google Maps

A Google Map szerint a helyszín 2014 óta szinte semmit se változott. Fotó: Google Maps

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: