Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemétdomb az elhagyatott irodaépület területén a Zászlós utcában - Hulladekvadasz.hu

Szemétdomb az elhagyatott irodaépület területén a Zászlós utcában

A videóbejelentés Budapest XIV. kerületének Zászlós utcájából érkezett, egy volt üzemi területről. A bejelentő hosszan ecseteli a kialakult helyzetet, végső elkeseredettségében hozzánk fordult.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Környékbeli elkeseredett lakó vagyok. Szörnyű, ami itt folyik évek óta e körül az elhagyatott ház körül. Itt régen üzem és irodaépület állt. Az üzemet lerombolták, az irodaépület hányatott sorsa ezután kezdődött…Az elkerítés és a bedeszkázás ellenére először totál kibelezték (minden mozdíthatót elvittek belőle vagy összetörték), majd pedig mostanra illegális szeméttelep és hajléktalan szállóvá vált.

A tábla évek óta kint van a Zászlós utcában, de építkezésről nincs szó. Fotó: hulladekvadasz.hu

A tábla évek óta kint van a Zászlós utcában, de építkezésről nincs szó. Fotó: hulladekvadasz.hu

Ki van rakva, hogy építési terület, de nem történik itt már semmi évek óta. Az utcáról látni, hogy a telken hatalmas szemétkupac van illetve több bevásárlókocsi is parkol itt összetolva. Ki merem jelenteni, hogy ez Zugló egyik szégyenfoltja. Iskola, óvoda és gyermekorvosi rendelő is van a közelben és persze társasházak rögtön mellette. A videót is óvatosan csináltam, mert nem megnyugtató a ház előtt mászkálni. De meg kell csinálnom, hogy végre történjen valami. Köszönöm előre is!”

Hulladek jellege: építési, kommunális.

A Google Map szerint a helyszín 2014 óta szinte semmit se változott. Fotó: Google Maps

A Google Map szerint a helyszín 2014 óta szinte semmit se változott. Fotó: Google Maps

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...