Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Illegálisan rakták le a hulladékot Csipkerek határában - Hulladekvadasz.hu

Illegálisan rakták le a hulladékot Csipkerek határában

A csipkereki körzeti megbízottak elfogták és előállították azt a három férfit 2016. október 6-án, akik a megalapozott gyanú szerint különböző hulladék anyagot raktak le Csipkerek külterületén. Pontosabban lámpatestek megmaradt alkatrészeit szórták szét. – írja a police.hu.

A 24 éves csehi, az ugyancsak 24 éves csehimindszenti és a 61 éves mikosszéplaki férfi kihallgatása során elmondta, hogy külföldről behozott köztéri világítás lámpatesteit bontották szét, majd a fémrészek kiszerelését követően megmaradt műanyag alkatrészeket Csipkerek külterületére szállították.
Csipkerek Fotó csak illusztráció.

Fotó csak illusztráció.

A gyanúsítottak a cselekmény elkövetését beismerték. Velük szemben hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Vasvári Rendőrkapitányság és ezzel egyidejűleg intézkedett a hulladék elszállításának kezdeményezésére az illetékes hatóságnál.

Forrás: police.hu