Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mágnes horgászat, kincsek a mélyből - Hulladekvadasz.hu

Mágnes horgászat, kincsek a mélyből

A mágnes horgászat külföldön nagy népszerűségnek örvend. Magyarországon mostanság ütötte fel a fejét, ami kiváló kikapcsolódási lehetőséggel rendelkezik kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Hazánk vizeiben rengeteg kincset lehet találni, amit az elmúlt évtizedes/évszázados hordalék maga alá temetett.

A közelmúltban a hulladekvadasz.hu -t meghívta Szigetszentmiklós helyi közössége a város Tanösvényének bejáratánál rendezett mágnes horgászati eseményére. A helyiek először próbálták ki, segítségükre volt a magyarországi Mágnes horgászok csapata.

A videó bemutatja, hogy ez efféle horgászat hogyan is zajlik.
Forrás: magneshorgaszat.hu

A mágnes horgászat lényege, hogy vízpartról egy kellően erős mágnest hajítunk a vízbe megfelelően erős kötél segítségével. Ha szerencsénk van a vízben való mozgatás során a mágnes hozzátapad az iszapba ragadt fémhez és már csak ki kell húzni.

[Best_Wordpress_Gallery id=”11″ gal_title=”magnes”]

Elképesztő dolgokat lehet találni folyóvizeink mélyén. Forrás: magneshorgaszat.hu

Mindenkinek ajánljuk, aki kiváló kikapcsolódásra vágyik úgy, hogy közben a természetet is tisztítja az oda nem illő hulladéktól.

A mágnes horgászatról további információkat itt olvashat.