Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Újabb hetente jelentkező rovat a Hulladékvadászon, a Mágnes horgászat

Mágnes horgászat címmel újabb rovat indul a hulladekvadasz.hu -n. Hetente új tartalommal jelentkezik bemutatva a tevékenység csínját-bínját.

A Városkép romboló rovatunk után a következő egyedi tartalommal jelentkező rovat indul el a jövőhéten, a Magyarországon még gyerekcipőben járó mágnes horgászatról.

Mindenkit érdekel mit rejthet a víz, mikor kiér egy szép partszakaszra sétál, élvezi a természetet, eljátszik a gondolattal, vajon mi van az iszapban. Mi lehet az amit mások direkt vagy véletlen ejtenek a vízbe.

mágnes horgászat Sok érdekes dologgal találkozhatunk, biciklik, motorblokk, horgászbotok, kukák. Fotó: magneshorgaszat.hu

Sok érdekes dologgal találkozhatunk, biciklik, motorblokk, horgászbotok, kukák. Fotó: magneshorgaszat.hu

A mágnes horgászaink vadászterületei a természetvédelmi területek, rendezett sétányok, szép vízpartok, amikről nem sejtenénk, hogy  mégsem olyan tiszták mint ahogy először gondoltuk.

Egy mágnes horgász fegyvere, a mágnese.

Egy mágnes horgász fegyvere, a mágnese.

A rovat családias hangvégtelű cikkeket fog tartalmazni leírva a helyszínt, a horgászat módját és körülményeit. Mindezt videó és képanyaggal ellátva. Mindenkit szeretettel vár hetente egy alkalommal a mágnes horgászat csapata, hogy megmutassa vajon mit rejthet a mély.

Latest posts by Mágnes horgászat (see all)