Újabb hetente jelentkező rovat a Hulladékvadászon, a Mágnes horgászat

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Mágnes horgászat címmel újabb rovat indul a hulladekvadasz.hu -n. Hetente új tartalommal jelentkezik bemutatva a tevékenység csínját-bínját.

A Városkép romboló rovatunk után a következő egyedi tartalommal jelentkező rovat indul el a jövőhéten, a Magyarországon még gyerekcipőben járó mágnes horgászatról.

Mindenkit érdekel mit rejthet a víz, mikor kiér egy szép partszakaszra sétál, élvezi a természetet, eljátszik a gondolattal, vajon mi van az iszapban. Mi lehet az amit mások direkt vagy véletlen ejtenek a vízbe.

mágnes horgászat Sok érdekes dologgal találkozhatunk, biciklik, motorblokk, horgászbotok, kukák. Fotó: magneshorgaszat.hu

Sok érdekes dologgal találkozhatunk, biciklik, motorblokk, horgászbotok, kukák. Fotó: magneshorgaszat.hu

A mágnes horgászaink vadászterületei a természetvédelmi területek, rendezett sétányok, szép vízpartok, amikről nem sejtenénk, hogy  mégsem olyan tiszták mint ahogy először gondoltuk.

Egy mágnes horgász fegyvere, a mágnese.

Egy mágnes horgász fegyvere, a mágnese.

A rovat családias hangvégtelű cikkeket fog tartalmazni leírva a helyszínt, a horgászat módját és körülményeit. Mindezt videó és képanyaggal ellátva. Mindenkit szeretettel vár hetente egy alkalommal a mágnes horgászat csapata, hogy megmutassa vajon mit rejthet a mély.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!