Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Újrahasznosít a családom - Hulladekvadasz.hu

Újrahasznosít a családom

Azt hiszem igazán szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a családom egyrészt elfogadja környezettudatosságom, és az ezzel járó – néha talán macerásabb – életvitelünket, másrészt mindig partnerek voltak a hóbortjaimban.

A gyerekek könnyen belenőttek ebbe az életbe:

  • A szelektív hulladékgyűjtés már akkor is simán ment nekik, amikor a városban még nem is volt erre lehetőség. Akkoriban itthon szelektáltunk, és én kerestem leadóhelyeket (pl megoldható volt az üveg, a PET palackokat préseltem, a papírt – mindenfélét – a padláson gyűjtöttem az iskolai és óvodai papírgyűjtésig, az egyéb műanyag és fém hulladékot pedig a szomszéd városba vittük, ahol megoldott volt a szelektív hulladék átvétel).
  • A gyerekeknél teljesen természetes volt, hogy csakis mosható pelenkát használunk. Ezt büszkén hirdették is, az urammal egyetemben.
  • Állatszeretetünknek köszönhetően mindig volt kutya, macska, nyúl a háznál. Így a maradék ételt (ami már nem fogyasztható és nem fagyasztható) és zöld hulladékot ők kapták meg.
  • Komposztálónk is már közel 10 éve van. Ide kerül az a háztartási és kerti hulladék, amit a komposzt-kompatibilis és már az állatok sem eszik meg.

De mindezeken túl a legnagyobb öröm számomra amikor valóban újrahasznosítunk.

2014-11-22-09-45-21Ebben a nagy fiaim annyira nem partnerek, inkább csak mosolyognak elszánt anyukájukon 🙂

A kicsi lányom viszont, aki most hét éves, szerencsésen örökölte tőlem és a szüleimtől kapott kreativitást, így boldogan alkot velem.


Ráadásul külön büszke vagyok az uramra, aki az eddig együtt töltött kb. 25 évünk alatt nem igazán aktivizálta magát. De idén előbukkant belőle is az alkotó szellem, és sorra gyártotta nekünk a szebbnél szebb dekorációkat.Újrahasznosít a családomMindez természetesen újrahasznosított anyagokból (főleg fából).

És íme pár gyöngyszem az alkotásainkból. Ezeket folyamatosan fotózom, és a pinterest oldalamon is követhetitek.

You may also like...