Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Prosti placc és illegális hulladéklerakások XVII. kerületi kiserdő kellős közepén - Hulladekvadasz.hu

Prosti placc és illegális hulladéklerakások XVII. kerületi kiserdő kellős közepén

Halmozottan hátrányos helyzetű környékről érkezett ismételten bejelentés. Prosti placc és illegális hulladéklerakások egész sora fogad minket a XVII. kerületben. 

Nem csak az illegálisan lerakott hulladék szennyezi be a kiserdőt, hanem az ott tevékenykedő prostituáltak munkavégzésének melléktermékei, a szanaszét dobált kotonok.

Kirándulás közben találkozik egy ilyennel mire gondol? Fotó: hulladekvadasz.hu

Kirándulás közben találkozik egy ilyennel mire gondol? Fotó: hulladekvadasz.hu

Korábban egy természetvédelmi területen találkozhattunk hasonló helyszínnel Budaörs és Budapest határán. A bejelentő videofelvételt is mellékelt a bejelentéséhez.

A bejelentés szövege
„Sziasztok hulladékvadászok! Már egy ideje zajlik ez a történet, de állandóan beléjük futok, ha az erdőben járok. Igazi átjáró ház. Kuncsaftok úgy adják egymás kezébe a stafétabotot, mintha verseny lenne. Itt a helyszínen leledző prostitúcióról beszélek, mellékesen kiemelném állandó az illegális hulladéklerakás a területen.”

Prosti placc és kéjlakk a Rákosmente kiserdőjében. Fotó: hulladekvadasz.hu

A kéjlakk a bejelentő elmondása szerint, a Rákosmente kiserdőjében. Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: veszélyes és kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!