Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
A holttest több mázsa szemét és kutyatetem alól került elő - Hulladekvadasz.hu

A holttest több mázsa szemét és kutyatetem alól került elő

Egy férfi több mint másfél évvel ezelőtt megölte szerelmét. Végül a kitartó nyomozás hatására az férfi hatszáz nap elteltével beismerő vallomást tett. A holttest több mázsa elföldelt szemét és kutyatetem alól sikerült kiszedni a nyomozást végző hatóságnak.

Nyoma veszett egy 32 éves nőnek Jászfelsőszentgyörgyön 2015. március 21-én. A dolgos, csinos, háromgyermekes asszony két héttel korábban szakított párjával, de nem volt az életében új kapcsolat, nem akart elutazni, készült a gyermekelhelyezési perre, amin aztán nem jelent meg. Főbérlőjének tűnt fel a hiánya, több napja nem járt otthon, ám a villanyt égve hagyta. Ismerve a szokásait ez azt jelentette, csak pár percre mehetett el, legalábbis úgy tervezte. A sokat barátkozó, telefonáló, internetező nő attól a naptól fogva nem adott életjelt magáról. A jászberényi kapitányságon jelentették be az eltűnését, a nyomozók több mint félszáz tanút hallgattak ki, de csak addig a következtetésig jutottak el, hogy az eltűnt nőt valami baj érhette. Elrendelték a körözését, de az sem hozott eredményt.

November 9-én egymástól elkülönítve kezdtük el az anya és fia vizsgálatát, és a szakértő délután a kérdésekre adott válaszok alapján arra a megállapításra jutott, a férfi mély, sötét titkokat rejt az eltűnt nőről, tudja, hogy halott, s ő a felelős a haláláért. Ekkor T. Gábort már nem tanúként, hanem emberölés gyanúsítottjaként hallgattuk ki, a jól felépített kihallgatási taktika szerint váltva egymást, kicserélve az információkat a vele párhuzamosan, tanúként kihallgatott édesanyjától kapott válaszokból. A férfi hajnalig, 1 óra 50 percig bírta, ekkor ismerte be, hogy megölte a nőt, s miután legördült róla a titok köve, részletesen elmondott mindent – nyilatkozta Gecse Krisztina törzszászlós.

T. Gábor vallomása szerint 2015. március 21-én háza teraszán beszélgetett volt párjával. Egy hétköznapi dolgon vesztek össze, ám benne már akkora volt a feszültség, hogy felkapott a földről egy husángot vagy szerszámnyelet – erre nem emlékezett pontosan –, és többször fejbe vágta az asszonyt. Az áldozat összeesett, a férfi szerint az udvaron meg is halt. T. Gábor a nő holttestét egy műanyag zsákba tette, autóval kivitte a falutól három kilométerre lévő erdőbe, és elásta a Zagyva árterében.

T. Gábor megmutatta, hogyan ölte meg a nőt. Fotó: police.hu

T. Gábor megmutatta, hogyan ölte meg a nőt. Fotó: police.hu

Napfelkeltekor nyomozók, bűnügyi technikusok lepték el a szentgyörgyi árteret. T. Gábor egy jellegzetes fához viszonyítva mutatta meg, hol rejtette el a holttestet. Az eltelt több mint másfél év alatt kicsit megváltozott az ártér, a gyanúsított is elbizonytalanodott. A helyszínelők földradarral vizsgálták a talajt, egy munkagép is segített az ásásban.

Több mázsa elföldelt szemét, kutyatetem előkerülése után délután találták meg az asszony maradványait.

Ásás kézi erővel. Fotó: police.hu

Ásás kézi erővel. Fotó: police.hu

Elsődlegesen a ruhája alapján azonosították, a végleges döntést a DNS-vizsgálat elvégzése után lehet majd kimondani. A műanyag zsákba csomagolt holttestet az alatta lévő földdel együtt emelték ki, és vitték igazságügyi orvostani boncolásra. Ott állapítják majd meg a halál tényleges okát és időpontját.

holttest A magyar helyszínelők munka közben. Fotó: police.hu

A magyar helyszínelők munka közben. Fotó: police.hu

Emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás T. Gábor ellen, a bíróság november 11-én elrendelte előzetes letartóztatását.

Forrás: police.hu

You may also like...