Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tresó Kálmán hajléktalanként szemétszedést szervez a tiszta környezetért - Hulladekvadasz.hu

Tresó Kálmán hajléktalanként szemétszedést szervez a tiszta környezetért

Van, aki hajléktalanként is tesz a környezete tisztaságának megóvása érdekében. Ilyen Tresó Kálmán, aki fiatalon részben önhibáján kívül került az utcára. Most mindenkit arra kér, akinek van ideje az hétvégén csatlakozzon a IX. kerületi szemétszedéséhez.

Az oldalunk figyelmét a területről érkezett bejelentésével keltette fel. A fiatalember kilenc éve működő alapítvánnyal rendelkezik, a fiatalok megsegítésére hozta létre még az utcára kerülése előtt. A szervezetének az internetes oldalán a következő sorokat osztotta meg bejegyzésében:

A hétvégén (vasárnap mise után) hajléktalanként karácsonyi szemétszedést fogok szervezni a IX. kerületben. Mert ahol van az átmeneti szállóm, annak a környékén rendkívül sok szemét van. Ha már egy zsák szemetet – szelektív hulladékgyűjtés, amiből kevés pénz is lehet – sikerül összeszedni, akkor már a Karácsony is meghittebb és boldogabb lehet – egy kis környezetvédelemmel meghintve. Az akcióhoz iskolai közösségi szolgálat keretében is lehet csatlakozni. Az eseményhez a Facebook csoportunk keresztül tudsz – írja blogján.

Az alábbi képeken jól látszik a terület szemetes helyzete. Fotó: Tresó Kálmán

Az alábbi képeken jól látszik a terület szemetes helyzete. Fotó: Tresó Kálmán

A hajléktalan szállótól nem messze, a Külső-Mester utcába várja a csatlakozni vágyókat. Csupán annyit kér, hogy mindenki hozzon magával védőkesztyűt és zsákokkal támogassa az eseményt.

Az eseményhez lehet csatlakozni facebookon (ezen a linken) és Tresó Kálmán (06/70 343 73 86)  telefonos elérhetőségén is lehet jelentkezni, illetve az alapítványán keresztül diákoknak iskolai közösségi szolgálatba is beszámítható, mint környezetvédelmi tevékenység.

You may also like...