Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

A BRFK téli közlekedésbiztonsági napja a FKF Zrt. részvételével

Az FKF Zrt. 2016. december 7-én ismét lehetősége volt részt venni a BRFK által megrendezett téli közlekedésbiztonsági napon, amelynek célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a biztonságos közlekedés szabályaira a gyermekek körében.

A Társaság a közterületek tisztaságával kapcsolatos információkat osztott meg az érdeklődőkkel, hiszen ez is hozzátartozik a mindennapi közlekedés kényelmessé és biztonságossá tételéhez.

Az FKF Zrt. standja a közlekedésbiztonsági napon. Fotó: facebook.com/FKFZrt

Az FKF Zrt. standja a közlekedésbiztonsági napon. Fotó: facebook.com/FKFZrt

Az eseményre látogató gyerekseregnek számos stand kínált érdekes és hasznos programokat, a kinti sportpályán tüzet olthattak és gyakorolhatták a szabályszerű kerékpáros közlekedést, valamint kipróbálhatták a lövészetet is, de nagyon népszerű volt a kiállított hókotrónk is.

Lehetőség volt kipróbálni a tűzoltást. Fotó: facebook.com/FKFZrt

Lehetőség volt kipróbálni a tűzoltást. Fotó: facebook.com/FKFZrt

A gyerekek nagy örömére a BRFK Mikulása is ellátogatott a rendezvényre, aki kis ajándékcsomaggal kedveskedett nekik.

Forrás: FKF Zrt. facebook oldala

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek