Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gyermekrajz- és Szépírói pályázat díjátadója a MikulásGyárban

A hétvégén tartották meg a MikulásGyárban, az FKF Zrt.-nek évek óta népszerű Gyermekrajz- és Szépírói pályázatok díjátadóját. A téma idén az újrahasználat volt, amelynek lényege az, hogy feleslegessé vált tárgyainkat nem dobjuk ki, hanem továbbhasználjuk, akár eredeti céljuktól eltérő formában.

Szerencsére a hideg idő sem tántorította el a meghívottakat attól, hogy eljöjjenek rendezvényre, de a helyszínen mindenki felmelegíthette magát forró teával és kakaóval, valamint kaláccsal és más finom süteményekkel.

A díjátadó a MikulásGyárban. Fotó: facebook.com/FKFZrt

A díjátadó a MikulásGyárban. Fotó: facebook.com/FKFZrt

Rendezvényen a díjazottak oklevelet kaptak, valamint a szépírói pályázat minden pályaműve bekerült egy gyűjteményes kiadványba, a gyermekrajz-pályázat nyertes alkotásainak illusztrációjával.

Fotó: facebook.com/FKFZrt

Fotó: facebook.com/FKFZrt

Az eseményen részt vett Fábián Noémi képzőművész, valamint Csukás István Kossuth-díjas író, akik korábban zsűrielnökként segítettek kiválasztani a nyertes műveket. A négy fődíjas rajza felkerült egy-egy kukásautó mindkét oldalára, ezen kívül FKF-es ajándéktárgyakat, valamint rajzkészletet, vázlattömböt kaptak a nyertesek és különdíjasok.

Fotó: facebook.com/FKFZrt

Fotó: facebook.com/FKFZrt

Forrás: FKF Zrt. facebook oldala

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek