Gyermekrajz- és Szépírói pályázat díjátadója a MikulásGyárban

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A hétvégén tartották meg a MikulásGyárban, az FKF Zrt.-nek évek óta népszerű Gyermekrajz- és Szépírói pályázatok díjátadóját. A téma idén az újrahasználat volt, amelynek lényege az, hogy feleslegessé vált tárgyainkat nem dobjuk ki, hanem továbbhasználjuk, akár eredeti céljuktól eltérő formában.

Szerencsére a hideg idő sem tántorította el a meghívottakat attól, hogy eljöjjenek rendezvényre, de a helyszínen mindenki felmelegíthette magát forró teával és kakaóval, valamint kaláccsal és más finom süteményekkel.

A díjátadó a MikulásGyárban. Fotó: facebook.com/FKFZrt

A díjátadó a MikulásGyárban. Fotó: facebook.com/FKFZrt

Rendezvényen a díjazottak oklevelet kaptak, valamint a szépírói pályázat minden pályaműve bekerült egy gyűjteményes kiadványba, a gyermekrajz-pályázat nyertes alkotásainak illusztrációjával.

Fotó: facebook.com/FKFZrt

Fotó: facebook.com/FKFZrt

Az eseményen részt vett Fábián Noémi képzőművész, valamint Csukás István Kossuth-díjas író, akik korábban zsűrielnökként segítettek kiválasztani a nyertes műveket. A négy fődíjas rajza felkerült egy-egy kukásautó mindkét oldalára, ezen kívül FKF-es ajándéktárgyakat, valamint rajzkészletet, vázlattömböt kaptak a nyertesek és különdíjasok.

Fotó: facebook.com/FKFZrt

Fotó: facebook.com/FKFZrt

Forrás: FKF Zrt. facebook oldala

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: