Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szétvert és szeméttel teledobált BKV villamosmegálló a Stadionoknál (Frissítve)

Ismeretlenek szétverték, majd utasok szeméttel teledobálták a BKV villamosmegállóját. Ezen a peronon naponta több ezer ember fordul meg, Budapest egyik frekventált közlekedési csomópontján, a Stadionoknál.

Frissítve
2017.01.13.

A bejelentőtől azt az információt kaptuk, hogy a probléma időlegesen megoldódott. Egy panellel pótolták a villamosmegálló hiányzó felületét. A XIV. kerületi bejelentéseket itt lehet megtekinteni.

Köszönjük a megoldásban részvevő szervek munkáját.


Korábban
2016.12.20.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Még magam szórakoztatására vettem fel október végén a Stadionok villamosmegállójának az állapotát. A felháborító, hogy a BKV nem tesz semmit, mert közel két hónapja ugyanazok az állapotok, sőt rosszabb. A peronon lévő építmény be van törve, szeméttel van teledobálva. Csizma, koton, kajamaradék, minden.”

Hulladék jellege: kommunális.

BKV villamosmegállóját a képen jelölt helyen a Stadionoknál. Fotó: Google Maps

BKV villamosmegállóját a képen jelölt helyen a Stadionoknál. Fotó: Google Maps

Továbbítjuk a bejelentést a BKV Zrt.-nek.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek