Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

“Koszfészek” az Árpád híd pesti hídfője mellett (Frissítve)

A 13. kerületből érkezett újfent egy bejelentés. A jelenleg is felújítás alatt álló Árpád híd pesti hídfője melletti parkban gyűlik a szemét. Nehéz megállapítani, hogy itt vajon életvitelszerűen élnek-éltek vagy inkább egy bejáratott illegális hulladéklerakó helyről beszélünk vagy esetleg mindkettőről.

Frissítve
2017.01.07.

Az XIII. kerületi Önkormányzat tájékoztatása szerint a területről az illegális hulladékot elszállították. Az eddigi XIII. kerületi bejelentett/megoldott ügyek itt találhatóak.

Köszönjük a XIII. kerületi Önkormányzat alázatos munkáját.


Korábban
2016.12.26.

A bejelentés szövege
“Kedves Vadászok! Hetek óta, talán 2 hónapja nézem már ezt a számomra visszataszító látványt a lakótelep közvetlen közelében. Néha nem tudom eldönteni, hogy itt vajon élnek is vagy csak ide hajigálják a szemetüket egyesek. Ez így nem maradhat!”

"Koszfészek" az Árpád híd pesti hídfője mellett. Fotó: hulladekvadasz.hu

“Koszfészek” az Árpád híd pesti hídfője mellett. Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.
Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek