Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Vajon mekkora lesz a szilveszteri hulladék-dömping Budapesten?


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

A 2016-os szilveszteri ünneplés után több mint 150 köbméter hulladékot takarítottak össze és szállítottak el az FKF Nonprofit Zrt. munkatársai. Évről évre nő ez a mennyiség.

A társaság dolgozói az óévbúcsúztató rendezvények helyszínein, továbbá a Kis- és Nagykörúton, valamint az alábbi aluljárókban és azok környékén takarítanak majd újév első napjaiban.

A helyszínekről, a belvárosi utcákról, terekről több mint 150 köbméter szemetet kellett összegyűjteni, elszállítani és ártalmatlanítani. Ez a mennyiség másfélszerese a tavalyinak, amely mintegy 100 köbméter volt.

Szilveszteri hulladék-dömping a Vörösmarty téren. Fotó: fkf.hu

Szilveszteri hulladék-dömping a Vörösmarty téren. Fotó: fkf.hu

A legtöbbet a 2016-os szilveszter is Vörösmarty térről szállítottuk el. Ezt követte a Deák tér, valamint a Dunakorzó.

A jól bevált módszer az eldobált hulladék összeszedésére. Fotó: fkf.hu

A jól bevált módszer az eldobált hulladék összeszedésére. Fotó: fkf.hu

Javasoljuk, ha lehetőség van rá igyekezzünk tisztán tartani a szilveszteri mulatság közben is környezetünket.

Forrás: Fkf.hu

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek