Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékmező a Budafok - Tétény Dunamenti szakaszán (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Hulladékmező a Budafok – Tétény Dunamenti szakaszán (Frissítve)

Újabb illegális hulladéklerakás Budafok – Tétény Dunamenti szakaszán. A bejelentő szerint egy komplex fürdőszobát borítottak az erdő szélére. Meggyőződése, hogy a hulladékkupacok számlákat azaz elérhetőségeket rejthet a hulladék valós tulajdonosával kapcsolatban.

II. Frissítve
2017.03.08.

Egy újabb megoldott bejelentés XXII. kerületből. A hathatós önkormányzati fellépésnek hála területet megtisztították és bízhatunk benne, hogy a tisztaság maradandó lesz.


Szinte teljes egészében sikerült kitakarítani a helyszínt, de maradt még némi építési hulladék.

Megakadályozván, hogy ismét illegális hulladéklerakás történjen, az Önkormányzat lezáratta a terület bejáratát az autósok elől.

Budafok - Tétény A kapuval ellátott lejáró. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kapuval ellátott lejáró. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Köszönjük a megelőzésre is gondoló megoldást.


I. Frissítve
2017.01.20.

A Budafok-Tétény Önkormányzatától kapott tájékoztatás szerint számukra se ismeretlen a helyszín. A XXII. kerület Közterület-Felügyelet csoportja kint volt a helyszínen. Állati, építési hulladékokon túl iratokat, dokumentumokat találtak, ami alapján beazonosítható az illegálisan kihelyezett hulladék valós tulajdonosai. Ez alapján a környezetvédelmi ügyintéző ismeretlen tettes, tettesek ellen feljelentést tett a kerületi Rendőrkapitányságon.

Továbbá a terület tulajdonosait felszólították, hogy a területükön felelhető hulladékot meghatározott időn belül szállítsák el.

Köszönjük a XXII. kerület munkáját. Reméljük hamarosan megoldódik a bejelentés.


Korábban
2017.01.01.

A bejelentő szöveges üzenete már december elején megérkezett, de az oldalunk egyik aktivistája képanyaggal is rögzítette a bejelentés valósságát. A helyszínre kiérkezve az élelmiszer-hulladéktól egészen az építési hulladékig szinte minden megtalálható a helyszínen ezen a remek kis ligetes Dunamenti szakaszon.

[Best_Wordpress_Gallery id=”198″ gal_title=”budafokteteny”]

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Budafok – Tétény, Kastélypark mögötti Duna-partról már érkezett tavasszal bejelentés,hogy rengeteg autógumi van a területen. Azokat elvitték, de azóta ismét rengeteg szemét került le oda pl komplett lebontott fürdőszoba zsákokba. Némelyik zsákba,számlákat is találni névre szólóan és csak gyűlik. Le kellene zárni a levezető utat amin van sorompó csak mindig nyitva van.”

Az erdő széléről jól látható a 6-os főút. Foto: hulladekvadasz.hu

Budafok – Tétény. Az erdő széléről jól látható a 6-os főút. Foto: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...