Kinder-tojás műanyag betétjeit vetette partra az Északi-tenger

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Kinder-tojás? Németország Észak-Nyugati szigetét, Langeoog strandját elborították a Kinderek belsejében lévő műanyag színes hengerek.

Különös véletlen, hogy nem régiben hunyt el a Kinder feltalálója, William Salice. Hasonló híreket a Hulladékvadász Hírfolyamában lehet olvasni, ide kattintva.

A Langeoog borító kinder-tojás műanagbetétek: Fotó: © BO2N74Nhj1D/Instagram

A Langeoog borító kinder-tojás műanagbetétek: Fotó: © BO2N74Nhj1D/Instagram

A helyszínen készült videót:

Hát ilyet még mi se láttunk.

Forrás: instagram


Kinder-tojás a wikipedia szerint:

Kinder meglepetés, népszerű nevén a tojás az olasz Ferrero cég egyik terméke, ami a csokoládéhoz hasonlóan a “Kinder” termékekbe tartozik. Bár eredetileg Kinder meglepetés a neve, szinte mindenki Kinder tojásnak hívja, mert valójában egy csokitojás, amiben egy kis, gyakran összerakható játék található, ez a meglepetés. A tojás formájú tejcsokiréteg mögött egy, rendszerint sárga színű műanyag kapszula rejti a meglepetést, utalva a tojássárgájára, de más színű kapszulákkal is készülnek. Ezek korábban két részre szedhetőek voltak, mostanában azonban zsanérszerűen nyithatók szét.

Forrás: wikipedia.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!