Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kinder-tojás műanyag betétjeit vetette partra az Északi-tenger - Hulladekvadasz.hu

Kinder-tojás műanyag betétjeit vetette partra az Északi-tenger

Kinder-tojás? Németország Észak-Nyugati szigetét, Langeoog strandját elborították a Kinderek belsejében lévő műanyag színes hengerek.

Különös véletlen, hogy nem régiben hunyt el a Kinder feltalálója, William Salice. Hasonló híreket a Hulladékvadász Hírfolyamában lehet olvasni, ide kattintva.

A Langeoog borító kinder-tojás műanagbetétek: Fotó: © BO2N74Nhj1D/Instagram

A Langeoog borító kinder-tojás műanagbetétek: Fotó: © BO2N74Nhj1D/Instagram

A helyszínen készült videót:

Hát ilyet még mi se láttunk.

Forrás: instagram


Kinder-tojás a wikipedia szerint:

Kinder meglepetés, népszerű nevén a tojás az olasz Ferrero cég egyik terméke, ami a csokoládéhoz hasonlóan a „Kinder” termékekbe tartozik. Bár eredetileg Kinder meglepetés a neve, szinte mindenki Kinder tojásnak hívja, mert valójában egy csokitojás, amiben egy kis, gyakran összerakható játék található, ez a meglepetés. A tojás formájú tejcsokiréteg mögött egy, rendszerint sárga színű műanyag kapszula rejti a meglepetést, utalva a tojássárgájára, de más színű kapszulákkal is készülnek. Ezek korábban két részre szedhetőek voltak, mostanában azonban zsanérszerűen nyithatók szét.

Forrás: wikipedia.