Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szaladgáló patkányok Békásmegyer szemétkupacánál

Óbudának Békásmegyer városrészéből érkezett az alábbi bejelentés, ami szaladgáló patkányok és folyamatosan gyűlő kommunális és zöldhulladékról szóló.

Békásmegyer szemétkupaca patkányok otthona. Fotó: hulladekvadasz.hu

Békásmegyer szemétkupaca patkányok otthona. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadász.hu! Segítségüket kérném egy folyamatosan növekvő illegális szemétkupac felszámolása kapcsán és remélhetőleg a visszatérés megakadályozásában is. Békásmegyer külterületi részén jelent meg először csak 1-2 köbméter kommunális hulladék, ami most már két hónap alatt egy tekintélyes szemétdombbá nőtt ki magát. Ez a 1115 jelzésű úton, a régi Szentendrei úton található, Békásmegyer felől érkezve a bal oldalon a bal kanyar után, a jobb kanyarnál. Kérem segítségüket a probléma kezelésében, a szemétkupacról most fotót is készítettem, ezt is csatolom. Pénteken már patkányokat is láttam a kupacnál. 🙁 .”

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek