Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szaladgáló patkányok Békásmegyer szemétkupacánál - Hulladekvadasz.hu

Szaladgáló patkányok Békásmegyer szemétkupacánál

Óbudának Békásmegyer városrészéből érkezett az alábbi bejelentés, ami szaladgáló patkányok és folyamatosan gyűlő kommunális és zöldhulladékról szóló.

Békásmegyer szemétkupaca patkányok otthona. Fotó: hulladekvadasz.hu

Békásmegyer szemétkupaca patkányok otthona. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász.hu! Segítségüket kérném egy folyamatosan növekvő illegális szemétkupac felszámolása kapcsán és remélhetőleg a visszatérés megakadályozásában is. Békásmegyer külterületi részén jelent meg először csak 1-2 köbméter kommunális hulladék, ami most már két hónap alatt egy tekintélyes szemétdombbá nőtt ki magát. Ez a 1115 jelzésű úton, a régi Szentendrei úton található, Békásmegyer felől érkezve a bal oldalon a bal kanyar után, a jobb kanyarnál. Kérem segítségüket a probléma kezelésében, a szemétkupacról most fotót is készítettem, ezt is csatolom. Pénteken már patkányokat is láttam a kupacnál. 🙁 .”

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...