Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Budakalászi Auchan mögötti gyalogút igénytelensége (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Budakalászi Auchan mögötti gyalogút igénytelensége (Frissítve)

A bejelentés szerint a budakalászi Auchan mögötti gyalogutat az arra járók szemetelik össze. Ennek oka lehet a hulladékedények és az emberi kultúra hiánya is. Mindenki döntse el maga.

Frissítve
2017.01.16.

A Budakalászi Polgármesteri Hivataltól kapott tájékoztatás szerint a hulladékot a területről a bejelentés hatására összetakarították.

A település első bejelentése röpke egy hét alatt meg is oldódott.

Köszönjük.


Korábban
2017.01.09.

Ha javaslattal élhetünk érdemes lenne hulladékedények kihelyezése a bejelentés útszakaszára.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadász.hu! A budakalászi Auchan mögött található egy gyalogút a sportpályáknál, ahol az arrafelé hazamenők az áruházból kilépve gyakran elkezdenek csokit majszolni, üdítőt inni. Jól látszik, hogy van egy S kanyar, ahol a legtöbbeknek pont elfogy az elemózsiájuk és a csomagolóanyagot – nincs is ott közkuka, ezt fogjuk kérni az önkormányzattól/Auchantól, hogy tegyenek ki – egyszerűen ledobják a földre. Van, hogy a csatolt képeken láthatónál is több a szemét. Ha ebben is tudnának segítségünkre lenni, azért nagyon hálásak lennénk.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...