Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
A paprika fővárosának újabb hulladéklerakása - Hulladekvadasz.hu

A paprika fővárosának újabb hulladéklerakása

Újabb bejelentés érkezett a paprika fővárosából, Kalocsából. Az szemetelő nem bízott semmit a véletlenre, közvetlenül Kalocsa határát jelző tábla mellé tette le hulladékát.

Ebben a bejelentésben egyszerre két helyszín is szerepel, mindössze pár méter válassza el a két hulladéklerakást.

A paprika fővárosának újabb hulladéklerakása. Fotó: hulladekvadasz.hu

A paprika fővárosának újabb hulladéklerakása. Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Üdv! Kalocsa Negyvenszállás közötti kerékpárút elején található ez az újabb szemétlerakat. Időnként kiegészül egy csinos trágyarakással, amit gondolom a szomszédos föld gazdája tesz az út mellé.”

Miért a paprika fővárosa?

A 20. század elejétől híres fűszerpaprika-feldolgozásáról. A fűszerpaprika-nemesítés a világon elsőként 1917-ben Magyarországon, Kalocsán indult meg, itt létesült a világ első paprikakísérleti állomása. Népművészete (virágos pingálás, hímzés) és bortermelése is híres. 2002 óta termálfürdő működik a városban. A városban működik a Kalocsai Paprika Zrt., mely fűszerpaprika-őrleményt, savanyúságot, befőtteket és ételízesítőket gyárt. – forrás wikipedia.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...