Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Savoya Park melletti illegális hulladéklerakat

Savoya Park melletti illegális hulladéklerakatról érkezett bejelentés. Jól kivehető, hogy a nagybevásárlás csomagolóanyagai láthatóak a képeken.

Frissítve
2017.03.19.

Újbuda Városüzemeltetési osztályától az alábbi tájékoztatást kaptuk 2017.03.07-én, hogy a Savoya melletti illegális hulladék elszállítását megrendelik az Önkormányzattal szerződésben álló vállalkozótól.

A képek tanulsága szerint ez meg is történt.

Köszönjük Újbuda Önkormányzatának a terület megtisztítását.


Korábban
2017.02.07.

A bejelentés szövege

Sziasztok! Több éve ingázók a Budafokról a Belvárosba és amióta az eszemet tudom itt a Savoya mellett mindig volt kisebb nagyobb szemétkupac. Most látványosan elkezdett nőni. Remelem a Ti segítségetekkel ez megakadályozható, illetve szüntethető ez a folyamat.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Savoya Park melletti bejelentést továbbítjuk az aktuális Önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek