Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Savoya Park melletti illegális hulladéklerakat - Hulladekvadasz.hu

Savoya Park melletti illegális hulladéklerakat

Savoya Park melletti illegális hulladéklerakatról érkezett bejelentés. Jól kivehető, hogy a nagybevásárlás csomagolóanyagai láthatóak a képeken.

Frissítve
2017.03.19.

Újbuda Városüzemeltetési osztályától az alábbi tájékoztatást kaptuk 2017.03.07-én, hogy a Savoya melletti illegális hulladék elszállítását megrendelik az Önkormányzattal szerződésben álló vállalkozótól.

A képek tanulsága szerint ez meg is történt.

Köszönjük Újbuda Önkormányzatának a terület megtisztítását.


Korábban
2017.02.07.

A bejelentés szövege

Sziasztok! Több éve ingázók a Budafokról a Belvárosba és amióta az eszemet tudom itt a Savoya mellett mindig volt kisebb nagyobb szemétkupac. Most látványosan elkezdett nőni. Remelem a Ti segítségetekkel ez megakadályozható, illetve szüntethető ez a folyamat.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Savoya Park melletti bejelentést továbbítjuk az aktuális Önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést.


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha támogatnád a hulladékvadászok munkáját ide kattintva megteheted.

You may also like...