Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Az összeszart Klinikák metrómegálló közvetlen környezete (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Az összeszart Klinikák metrómegálló közvetlen környezete (Frissítve)

A forgalmas Klinikák metrómegálló közvetlen környezetét ismeretlenek nyilvános illemhelynek és illegális hulladéklerakónak használják.

Frissítve

2017.02.16.

A bejelentés után mindössze egy hétre volt szükség a Józsefvárosi Önkormányzatnak, hogy eltakarítsák a Klinikák metrómegálló körüli kritikán aluli állapotokat.

[sciba leftsrc=”https://hulladekvadasz.hu/wp-content/uploads/2017/02/klinikak33.jpg” leftlabel=”” rightsrc=”https://hulladekvadasz.hu/wp-content/uploads/2017/02/IMG_0461-e1487253820909.jpg” rightlabel=”” mode=”horizontal” width=””]

Köszönjük.


Korábban

2017.02.08.

Budapest nyüzsgő nagyvárosában meglepetések érhetik az embert, ha egy kicsit jobban körülnéz. Ezt bizonyítja az alábbi kép és videóbejelentés is.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! A Klinikáknak metrómegálló mögötti emberi és állati ürülékkel teli placcára lettem figyelmes, de az épület mögött egy kisebbfajta szeméttelep is található. A helyszín nyilvános illemhelyként üzemel. A Szigony utcai bódék takarásában bárki nyugodt szívvel üríthet.”

A Klinikák metrómegálló mögötti ürülékkel terhelt terület. Fotó: hulladekvadasz.hu

A Klinikák metrómegálló mögötti ürülékkel terhelt terület. Fotó: hulladekvadasz.hu

Szigony u. felől folyamatos a hulladéklerakás. Fotó: hulladekvadasz.hu

Szigony u. felől folyamatos a hulladéklerakás. Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális, szerves (ürülék), zöldhulladék.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...