Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Az összeszart Klinikák metrómegálló közvetlen környezete (Frissítve)

A forgalmas Klinikák metrómegálló közvetlen környezetét ismeretlenek nyilvános illemhelynek és illegális hulladéklerakónak használják.

Frissítve

2017.02.16.

A bejelentés után mindössze egy hétre volt szükség a Józsefvárosi Önkormányzatnak, hogy eltakarítsák a Klinikák metrómegálló körüli kritikán aluli állapotokat.

[sciba leftsrc=”http://hulladekvadasz.hu/wp-content/uploads/2017/02/klinikak33.jpg” leftlabel=”” rightsrc=”http://hulladekvadasz.hu/wp-content/uploads/2017/02/IMG_0461-e1487253820909.jpg” rightlabel=”” mode=”horizontal” width=””]

Köszönjük.


Korábban

2017.02.08.

Budapest nyüzsgő nagyvárosában meglepetések érhetik az embert, ha egy kicsit jobban körülnéz. Ezt bizonyítja az alábbi kép és videóbejelentés is.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! A Klinikáknak metrómegálló mögötti emberi és állati ürülékkel teli placcára lettem figyelmes, de az épület mögött egy kisebbfajta szeméttelep is található. A helyszín nyilvános illemhelyként üzemel. A Szigony utcai bódék takarásában bárki nyugodt szívvel üríthet.”

A Klinikák metrómegálló mögötti ürülékkel terhelt terület. Fotó: hulladekvadasz.hu

A Klinikák metrómegálló mögötti ürülékkel terhelt terület. Fotó: hulladekvadasz.hu

Szigony u. felől folyamatos a hulladéklerakás. Fotó: hulladekvadasz.hu

Szigony u. felől folyamatos a hulladéklerakás. Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális, szerves (ürülék), zöldhulladék.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek