Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.
Ez a bejegyzés 3 éve nem volt frissítve és a tartalom elavult lehet.

Szerémi út melletti hulladéklerakások

Szerémi út menti hulladéklerakásokra lett figyelmes egy ott élő. A bejelentésében hosszan ecseteli személyes harcát a lakókörnyezetét tönkretevő elemekkel (ismeretlen tettesek).

A Szerémi út a XI. kerületnek egy gyakorta szemetes útszakasza. Már több esetben érkezett hozzánk bejelentés erről a környékről.

 

A bejelentés szövege
“Kedves Vadászok! A mellékelt képek a Szerémi út/Hauszmann Alajos utca saroktól a Hengermalom felé vezető hangzáró fal mellett készültek. Két éve én magam már egyszer összegyűjtöttem jó néhány zsák szemet erről a részről. De ez az utóbbi fél évben tarthatatlanná vált. A fotók és a helyszín magukért beszél. Amennyiben van lehetőség ezzel a résszel bármit is kezdeni, kérlek értesítsetek és remélem a munkám engedi, hogy csatlakozzam.”

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.
Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek