Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
RTL Klub híradójában a hulladékvadász.hu - Hulladekvadasz.hu

RTL Klub híradójában a hulladékvadász.hu

Első alkalommal szerepelt a hulladékvadász.hu az ország legnézettebb hírműsorában, az RTL Klub Híradójában. Egy újabb terepszemle alkalmával egy zuglói illegális szeméttelep problémáját mutattuk be madártávlatból. A probléma fontosságát jelzi, hogy az országos online média szinte minden szereplője foglalkozott az üggyel.

A Híradó munkatársai helyszíni riporttal jelentkeztek, ahová Zugló polgármesterét, Karácsony Gergelyt is elhívták.

Zugló polgármestere az helyszíni riportban. / Fotó: Rtl.hu

Zugló polgármestere az helyszíni riportban. / Fotó: Rtl.hu

A Polgármester Úr elmondta, hogy éves szinten több millió forintot költenek az illegális hulladéklerakások felszámolására. Esetenként a közterület-felügyelők a saját testi épségüket is kockáztatják, amiről Karácsony Gergely is szót ejtett a híradásban.

Szélmalomharcnak tűnhet, de már több alkalommal számoltunk be arról, hogy a zuglói bejelentéseket szép számmal oldja meg az önkormányzat. Zugló a megtisztulás útján című összefoglaló anyagunkat még Karácsony Gergely is megosztotta. Ezzel megköszönve a zuglóiaknak a bejelentéseket.

RTL klub Fotó: Rtl.hu

Fotó: Rtl.hu

A hulladékvadász felvételén feltűnik egy sárga autó, amit Borsody István, az RTL riportere külön kiemelt. Ezzel is bizonyítva, hogy ezen a területen is folytonos az illegális hulladéklerakás.

Fotó: Rtl.hu

Fotó: Rtl.hu

A Levegő Munkacsoport szerint a büntetések szigorítása mellett szükség lenne olyan hulladékudvarokra, ahol sokkal többféle hulladékot le lehet adni és szelektiven válogatják.

Zugló csak egy a sok olyan település közül, ahol az illegális hulladéklerakásokkal küzdenek.

A hulladékvadász.hu legújabb illegális hulladék bejelentő applikációját, a Hulladékvadászt ajánljuk figyelmébe minden olyan önkormányzatnak, ahol a zuglóihoz hasonló esetekkel küzdenek.

Forrás: RTL.hu

You may also like...