Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Józsefváros - Expressz gyorsaságú takarítás a Klinikáknál - Hulladekvadasz.hu

Józsefváros – Expressz gyorsaságú takarítás a Klinikáknál

A Józsefváros Önkormányzatánál történt bejelentés után mindössze egy hétre volt szükség, hogy eltakarítsák a Klinikák metrómegálló körüli kritikán aluli állapotokat.

Józsefváros

Józsefváros egy másik pontjáról, a Nagyvárad térről is érkezett bejelentés egy nappal később. Az otthagyott zöldségesládákat pár nap alatt elszállították.

[sciba leftsrc=”https://hulladekvadasz.hu/wp-content/uploads/2017/02/klinikak33.jpg” leftlabel=”” rightsrc=”https://hulladekvadasz.hu/wp-content/uploads/2017/02/IMG_0461-e1487253820909.jpg” rightlabel=”” mode=”horizontal” width=””]

Az egy héttel ezelőtti videóbejelentés a köztisztaság, közegészségügyi állapotokat felrúgó helyzetet mutatta be. A cikkre érkező kommentekből azt tudtuk meg, hogy a helyszínen évek óta hasonló állapotok uralkodnak. Reméljük, hogy a mostani állapotok tartósnak bizonyulnak.

Sok hasonló gyorsaságú megoldott bejelentésre volna szükség, mert ahogy a példa mutatja lehetséges.

Gratulálunk Józsefváros Önkormányzatának!

You may also like...