Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Józsefváros – Expressz gyorsaságú takarítás a Klinikáknál

A Józsefváros Önkormányzatánál történt bejelentés után mindössze egy hétre volt szükség, hogy eltakarítsák a Klinikák metrómegálló körüli kritikán aluli állapotokat.

Józsefváros

Józsefváros egy másik pontjáról, a Nagyvárad térről is érkezett bejelentés egy nappal később. Az otthagyott zöldségesládákat pár nap alatt elszállították.

[sciba leftsrc=”http://hulladekvadasz.hu/wp-content/uploads/2017/02/klinikak33.jpg” leftlabel=”” rightsrc=”http://hulladekvadasz.hu/wp-content/uploads/2017/02/IMG_0461-e1487253820909.jpg” rightlabel=”” mode=”horizontal” width=””]

Az egy héttel ezelőtti videóbejelentés a köztisztaság, közegészségügyi állapotokat felrúgó helyzetet mutatta be. A cikkre érkező kommentekből azt tudtuk meg, hogy a helyszínen évek óta hasonló állapotok uralkodnak. Reméljük, hogy a mostani állapotok tartósnak bizonyulnak.

Sok hasonló gyorsaságú megoldott bejelentésre volna szükség, mert ahogy a példa mutatja lehetséges.

Gratulálunk Józsefváros Önkormányzatának!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek