Az Fkf Zrt. a Novum című műsorban az M5 csatornán

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Most vasárnap (február 26.) délelőtt 11:30-kor lesz látható az M5 csatornán a Novum című tudományos magazinműsor, amiben többek között az Fkf Zrt. Szemléletformáló és Újrahasználati Központjait is bemutatják.

A műsor megtekinthető lesz a közmédia videótárában (https://www.mediaklikk.hu/musor/novum/) valamint a műsor internetes felületén (https://novumtv.hu) is.

Novum

Szemléletformáló és Újrahasználati Központok

A Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. a Budapest Főváros Önkormányzata által, a térség hulladékgazdálkodási rendszerének fejlesztéséhez benyújtott pályázat keretében helyezte üzembe a főváros két pontján a Szemléletformáló és Újrahasználati Központokat.

Cél

A Központok célja, hogy a hulladékok korszerű begyűjtése, feldolgozása, és a már használt termékek újrahasználatának biztosítása mellett, lehetőséget nyújtsanak szemléletformáló előadások, foglalkozások, interaktív tanórák megtartására oktatótermi valamint szabadtéri körülmények között.

Bővebben: Fkf.hu

Forrás: Fkf. Zrt. Facebook oldala

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: