Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Az Fkf Zrt. a Novum című műsorban az M5 csatornán

Most vasárnap (február 26.) délelőtt 11:30-kor lesz látható az M5 csatornán a Novum című tudományos magazinműsor, amiben többek között az Fkf Zrt. Szemléletformáló és Újrahasználati Központjait is bemutatják.

A műsor megtekinthető lesz a közmédia videótárában (http://www.mediaklikk.hu/musor/novum/) valamint a műsor internetes felületén (http://novumtv.hu) is.

Novum

Szemléletformáló és Újrahasználati Központok

A Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. a Budapest Főváros Önkormányzata által, a térség hulladékgazdálkodási rendszerének fejlesztéséhez benyújtott pályázat keretében helyezte üzembe a főváros két pontján a Szemléletformáló és Újrahasználati Központokat.

Cél

A Központok célja, hogy a hulladékok korszerű begyűjtése, feldolgozása, és a már használt termékek újrahasználatának biztosítása mellett, lehetőséget nyújtsanak szemléletformáló előadások, foglalkozások, interaktív tanórák megtartására oktatótermi valamint szabadtéri körülmények között.

Bővebben: Fkf.hu

Forrás: Fkf. Zrt. Facebook oldala

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek