Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
A Puskás Ferenc Stadion előtti autóroncs (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

A Puskás Ferenc Stadion előtti autóroncs (Frissítve)

A Puskás Ferenc Stadion előtt hetek óta ott áll egy összetört autóroncs. A bel- és kültartalmát szinte már lelopták, kerekei sincsenek.

Frissítve
2017.03.14.

Zugló Önkormányzatától kapott tájékoztatás szerint a XIV. kerületi Dózsa György út a Városigazgatóság Főosztály vagyongazdai körébe tartozik. A Főosztályhoz köthetően az autóroncsot elszállították.

Köszönjük.


Korábban
2017.02.24.

Mi a teendője egy autóroncs tulajdonosnak?
A gépjármű tulajdonosa köteles a forgalomból végleges kivonásra szánt gépjárművet egy regisztrált, hulladékhasznosítási engedéllyel rendelkező bontónak átadni, melytől bontási átvételi igazolást kap. Ezzel az igazolással kell majd megjelennie az okmányirodában a kivonás további ügyintézése érdekében.

A Puskás Ferenc Stadion előtti autóroncs várja gazdáját. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Puskás Ferenc Stadion előtti autóroncs várja gazdáját. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Múltkor láttam az oldalatokon, hogy autóroncsokat is be lehet nálatok jelenteni és ezért menet közben félreálltam, hogy lefotózzam ezt. A zuglói Dózsa Györgyi út mellett van, a Puskás Ferenc stadion mellett, az autómosónál.”

Hulladék jellege: autóroncs

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...