Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tettenérés – A szemetelők mindig visszatérnek

Egy rákosmentei cég bátor dolgozói állandó harcot folytatnak a szemetelők ellen. De ezennel sikerrel megakadályozták a szemétlerakását. Az elkövető elleni határozott fellépésének köszönhetően visszarakatták a hulladékot a kocsira.

Időpont: 2017. február 23. 18 óra 20 perc: illegális szemétlerakás a Budapest 1173 Határhalom u. 2. sz. előtt.

A cég dolgozói már több alkalommal sikeresen nyakon csípték az elkövetőket. Egy korábbi esetnél már rendőrt is hívtak, de sok esetben a szerv lassan ér ki, akár 1 óra mire kiérnek, addigra általában a delikvensnek híre-hamva sincs.

A helyszín egy őrizetlen éjszaka után. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A helyszín folyamatosan így néz ki sajnos, permanensen hordják a szemetet. Ez az utca közterület. Az a tapasztalat, hogy egyáltalán nincs visszatartó erő a szemétlerakással szemben.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek