Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Vizelde és mocsok a szegedi Árvízi emlékmű alatt (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Vizelde és mocsok a szegedi Árvízi emlékmű alatt (Frissítve)

A szegedi Árvízi emlékmű alatti gusztustalan mocsokra hívja fel a figyelmet a bejelentő. A tiszai jeges ár elhaladtával a járókelők is visszamerészkednek a partra.

Frissítve
2017.03.03

Az oldalunk adminisztrátora, ahogy bejelentést továbbította Szeged Önkormányzatának rá két napra a bejelentő jelezte felénk, hogy egy konténer került ki a szegedi Árvízmű Emlékmű mellé.

Köszönjük.


Korábban
2017.02.27.

Szeged megyei jogú város, Magyarország harmadik legnépesebb városa és ez az első bejelentés a településről, sőt még Csongrád megyéből is.

Árvízi emlékmű a Tisza partján, 1979-ben létesítették az 1879-es árvízkatasztrófa emlékére – wikipedia

Az Árvízi emlékmű alatti terület. Kell ennél több? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az Árvízi emlékmű alatti terület. Kell ennél több? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok Hulladékvadászok! A belváros szinte központjában, a Szegedi Dómtól kb. 2 perc sétára van az emlékmű, körbe egyetemi épületek, klinikák. A töltés végig szépen felújított, újrakövezett, parkosított és az emlékmű is szép, benyúlik a part fölé, panorámás kilátást biztosít sokan járnak oda jó időbe. Kellemes hely csupán tényleg, ha lemegy az ember a partra, más világba kerül. Néhányan viccelődtek mikor mondtam hogy megyek szemetet fotózni, hogy „nehogy használt tűbe lépj” …

Hulladék jellege: kommunális, fém.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...