Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Vizelde és mocsok a szegedi Árvízi emlékmű alatt (Frissítve)

A szegedi Árvízi emlékmű alatti gusztustalan mocsokra hívja fel a figyelmet a bejelentő. A tiszai jeges ár elhaladtával a járókelők is visszamerészkednek a partra.

Frissítve
2017.03.03

Az oldalunk adminisztrátora, ahogy bejelentést továbbította Szeged Önkormányzatának rá két napra a bejelentő jelezte felénk, hogy egy konténer került ki a szegedi Árvízmű Emlékmű mellé.

Köszönjük.


Korábban
2017.02.27.

Szeged megyei jogú város, Magyarország harmadik legnépesebb városa és ez az első bejelentés a településről, sőt még Csongrád megyéből is.

Árvízi emlékmű a Tisza partján, 1979-ben létesítették az 1879-es árvízkatasztrófa emlékére – wikipedia

Az Árvízi emlékmű alatti terület. Kell ennél több? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az Árvízi emlékmű alatti terület. Kell ennél több? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok Hulladékvadászok! A belváros szinte központjában, a Szegedi Dómtól kb. 2 perc sétára van az emlékmű, körbe egyetemi épületek, klinikák. A töltés végig szépen felújított, újrakövezett, parkosított és az emlékmű is szép, benyúlik a part fölé, panorámás kilátást biztosít sokan járnak oda jó időbe. Kellemes hely csupán tényleg, ha lemegy az ember a partra, más világba kerül. Néhányan viccelődtek mikor mondtam hogy megyek szemetet fotózni, hogy “nehogy használt tűbe lépj” …

Hulladék jellege: kommunális, fém.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzathoz.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek