Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
I. Pécel - 17. kerületi szemétszedési családi nap (videóval) - Hulladekvadasz.hu

I. Pécel – 17. kerületi szemétszedési családi nap (videóval)

A szervezők mindenkit sok szeretettel várnak március 4-én megrendezésre kerülő, I. Pécel – 17. kerületi szemétszedési családi nap eseményre.

Az esemény szervezésének alapgondolata, hogy a péceliek és a XVII. kerületiek fogjanak össze és tegyenek együtt környezetük tisztaságáért. A két település határvonaláról több bejelentés is érkezett hozzánk az utóbbi pár hétben (lásd itt és itt.)

A program reggel egy disznótorral kezdődik, utána szemétszedéssel folytatódik. Napközben ugrálóvár, lovaglás, kisállat simogatásra lesz lehetőség, illetve pedagógusok felügyelete alatt különböző játékok, vetélkedők lesznek.

A szemét kapcsán tartanak egy oktatást kicsiknek- nagyoknak a szelektív hulladék fontosságáról, illetve mi a teendő ha illegális szemetet látunk! Eszem- iszom, dinóm-dánommal folytatódik a nap, este pedig egy hatalmas fergeteg partival záródik a nap.

Étel – ital 100ft-os áron vásárolható, mert ebből fogjuk megfinanszírozni a szemét elszállítási költségét.

Ami biztos
„Nagy buli lesz, és miközben ismét járhatóvá varázsoljuk a Pécelt és a 17. kerületet összekötő turista útvonalat, tanulunk és jól érezzük magunkat. Hagyományt teremtünk, mert minden év március első szombatján fogjuk tartani az év utolsó disznótorosát és egyben az év első szemét szedését és a családi nap eseményét.” – írják a szervezők.

Helyszín
[codepeople-post-map]

Az esemény támogatói
Blökifuvar
Animal Zoological Kft
Gesztenyés óvoda
Kincskereső Alapitvány
AztaKeservit
Hulladékvadász.hu
Pécel Kapuja
Blökifuvar
Kincskereső Alapítvány
Josera
Rákosmenti Mezei Őrszolgálat
Péceli mezőör szolgálat

You may also like...