Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Forma-1 gyorsaságú takarítás a Napfény Városában - Hulladekvadasz.hu

Forma-1 gyorsaságú takarítás a Napfény Városában

Forma-1 gyorsaságú takarítás történt a Napfény Városában, Szegeden. A vidéki nagyváros példamutatásból jelesre vizsgázott, ahol két nap alatt megoldották a településről érkezett első bejelentést.

Az oldalunk adminisztrátora, ahogy bejelentést továbbította Szeged Önkormányzatának rá két napra a bejelentő jelezte felénk, hogy egy konténer került ki a szegedi Árvízmű Emlékmű mellé.

Forma-1 gyorsaságú takarítás? Igen, lehetséges. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Forma-1 gyorsaságú takarítás? Igen, lehetséges. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentő levelében a következőt írta
„Sziasztok Hulladékvadászok. Képzeljétek, rendet raktak! Hoztak az emlékműhöz egy konténert és telepakolták a bejelentésemben mutatott szeméttel. Elképesztő! Hamarosan küldök még bejelentéseket.”

A facebookon a bejelentéshez fűzött internetes hozzászólásokból kiderült számunkra, hogy ez a probléma már hosszú évek óta fennáll. A hulladék visszakerülésének megakadályozásaként kezdetben le kellene zárni az emlékmű alsó részéhez való bejárást.

A közelmúltban hasonló gyors ügyintézésről számolhattunk be Budapest, Józsefvárosból, ahol a Klinikák metrómegálló közvetlen környezetét takarították ki a bejelentés hatására.

A szegedihez hasonló gyorsasággal megoldott eset Budapest, Józsefvárosából. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A szegedihez hasonló gyorsasággal megoldott eset Budapest, Józsefvárosából. / Fotó: hulladekvadasz.hu

De az ország több pontjáról hasonló intézkedésekről is adtunk már hírt. Olyan települések, mint Gödöllő, vagy a Budapest XIII. kerülete, ahol különösen ügyelnek a környezet rendjére.

Reméljük a jó példák hatására sok hasonló esettel találkozunk a jövőben 🙂

You may also like...