Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fotópályázat a közelgő Föld Világnap alkalmából - Hulladekvadasz.hu

Fotópályázat a közelgő Föld Világnap alkalmából

A Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat valamint a Magyar Repülő Szövetség 2017. március 1-jével fotópályázatot hirdetett a közelgő Föld Világnap alkalmából.

Pályázni időjárással, égi jelenséggel, valamint éghajlatváltozással kapcsolatos, saját készítésű fotóval lehet. A képeket max. A/4-es méretben jó minőségben kinyomtatva (kiállításra készen) zárt borítékban, névvel ellátva, leadhatók nyitva tartási időben a Hamvas Béla Városi Könyvtárban.

A fotókat kérjük elektronikus úton is megküldeni a hulladekkommando@gmail.com címre. Szakembereink által legjobbnak ítélt 3 db fotó, valamint a Facebook oldalunkon legtöbb szavazatot (like-ot) kapott fotó készítője díjazásban részesül.

Föld Világnap

Pályázati feltételek

· 25 év alatti életkor
· Saját készítésű, maximum 3 db fotó
· Beküldési és leadási határidő: 2017. április 10.
· Kérjük feltüntetni a fotó készítőjének nevét, életkorát, valamint a fotó címét!

A beküldött és feltöltött képek (2017. április 10 után) a Facebook oldalunk „Föld Világnapi fotópályázat 2017” albumban lesznek megtekinthetők, és itt lehet szavazni a legjobb képre 2017. április 17-ig. A pályázott fotók a kiíró civil szervezetek tulajdonában maradnak, s azok kiállítási tárgyként, vagy illusztrációként felhasználhatók.
További információ: hulladekkommando@gmail.com

A beérkező fotókból kiállítást szervezünk. Eredményhirdetésre és a fotók kiállításának megnyitójára a Föld Világnap alkalmából rendezett ünnepségünkön, a Hamvas Béla Városi Könyvtárban, 2017. április 25-én 17 órakor kerül sor.

Díjazás
I. Légi felvételek készítésére lehetőség biztosítása Százhalombatta légterében, oklevél, ajándéktárgy.
II. Oklevél és ajándéktárgy.
III. Oklevél és ajándéktárgy.

Közönségdíj: Légi felvételek készítésére lehetőség biztosítása Százhalombatta légterében, oklevél.

A fotópályázat célja: Az éghajlatváltozás hatásaira szeretnénk felhívni a fiatalok figyelmét, valamint az egyre drasztikusabban jelentkező globális klímaváltozásra és a mai kor emberének felelősségére.

Pályázati adatlap itt tölthető le!

A pályázónak a kitöltött pályázati adatlapot (egyben szándék-, valamint jogi nyilatkozat) a hulladekkommando@gmail.com e-mail címre kell eljuttatnia 2017. március 10-ig.

You may also like...