Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Az óbudai Péter-hegy kísértetjárta hajléktalanfaluja (videóbejelentés)

Az óbudai Péter-hegy erdejének mélyéről egy kisértetjárta, volt hajléktalan telepéről érkezett kép és videóbejelentés. Szemét mindenütt az erdő közepén.

A helyszín rövid leírása

A Péter-hegy Óbuda északnyugati-északi dombságának a része – wikipedia. Erdős, természetes környezete a kirándulók számára is ideális kikapcsolódási lehetőség lenne, ha nem a videóhoz hasonló állapotok fogadnák az arra járót.

A videó második részében látható az elhagyatott hajléktalanfalu.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Ez a helyszín a Péter-hegy nyugati oldalán található. Bent az erdőben, van egy elhagyott hajléktalantanya maradvány. A romhalmaz körül, rengeteg szemét van. Amikor 4 éve arra jártam, már akkor sem lakott ott senki. A helyszíntől indul egy természetes árok a Héthalom utcáig, olyan 300 méter hosszan. Ez az árok is végig szemetes.”

A hulladékkígyó feje. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A hulladékkígyó feje. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Péter-hegy

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális szervekhez.
Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek