Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Idén ősszel lesz a Teszedd!

Idén ősszel lesz a Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció, ezáltal Magyarország is csatlakozik a nemzetközi takarítási világnaphoz – közölte a rendezvény főszervezője, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) szerdán az MTI-vel.

Az akció a korábbi években tavasszal volt. Az ország legnagyobb és legsikeresebb, hetedik alkalommal megrendezendő közösségi hulladékgyűjtési akciójához azok csatlakozhatnak, akik tenni akarnak a tisztább, egészségesebb környezetért, valamint azért, hogy eltűnjenek az illegálisan, közterületre lerakott szemétkupacok.

A 2016-os Teszedd! -en a hulladékvadász csapata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A 2016-os Teszedd! -en a hulladékvadász csapata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Te szedd! mozgalomban tavaly mintegy 200 ezer önkéntes vállalta a lakókörnyezetének megtisztítását. Az eseményről további információ a Teszedd honlapon olvasható.

A Hulladékvadász csapata 2016-ban, egy verőfényes szombati napon a szemétszedési akció keretein belül az eseményére összegyűlt önkéntesekkel megtisztították az Ördög-árok közel 1 kilométeres szakaszát.

Idén ősszel is részt veszünk, illetve több helyszínnel készülünk.

Forrás: MTI

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek