Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Idén ősszel lesz a Teszedd! - Hulladekvadasz.hu

Idén ősszel lesz a Teszedd!

Idén ősszel lesz a Teszedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció, ezáltal Magyarország is csatlakozik a nemzetközi takarítási világnaphoz – közölte a rendezvény főszervezője, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) szerdán az MTI-vel.

Az akció a korábbi években tavasszal volt. Az ország legnagyobb és legsikeresebb, hetedik alkalommal megrendezendő közösségi hulladékgyűjtési akciójához azok csatlakozhatnak, akik tenni akarnak a tisztább, egészségesebb környezetért, valamint azért, hogy eltűnjenek az illegálisan, közterületre lerakott szemétkupacok.

A 2016-os Teszedd! -en a hulladékvadász csapata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A 2016-os Teszedd! -en a hulladékvadász csapata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Te szedd! mozgalomban tavaly mintegy 200 ezer önkéntes vállalta a lakókörnyezetének megtisztítását. Az eseményről további információ a Teszedd honlapon olvasható.

A Hulladékvadász csapata 2016-ban, egy verőfényes szombati napon a szemétszedési akció keretein belül az eseményére összegyűlt önkéntesekkel megtisztították az Ördög-árok közel 1 kilométeres szakaszát.

Idén ősszel is részt veszünk, illetve több helyszínnel készülünk.

Forrás: MTI

You may also like...