Szemét a végeken avagy … (Frissítve)

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Szemét a végeken avagy hogyan szívassuk meg a szomszédos önkormányzatot hulladékunkkal. A bejelentő szerint a X. és a XVII. kerület határa hordják ki a szemetet ismeretlenek Budapesten.

Frissítve
2017.04.10.

Kőbánya Önkormányzata tájékoztatása szerint, 2017. március 30-án helyszíni szemlét tartottak a bejelentés helyszínén, amely során megállapították, hogy az elhagyott hulladék elszállítása időközben megtörtént.

Köszönjük.


Korábban
2017.03.09.

A kiserdő szélén, közvetlenül a Jászberényi út és a Pesti út összeérésénél egy villanyoszlopnál rendszeres hulladéklerakások találhatóak.

Szemét a végeken, avagy hogyan szívassuk meg a szomszédos önkormányzatot. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szemét a végeken, avagy hogyan szívassuk meg a szomszédos önkormányzatot. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A X. és a XVII. kerület határán, a kiserdő szélén, közvetlenül a Jászberényi/Pesti út mellett egy villanyoszlopnál módszeresen feltornyozva különböző színű és méretű, szeméttel telerakott zsákok éktelenkednekAmúgy is elég ronda az a szedett-vedett csempe és padlólap lerakat, szintén ott, ez a szemétkupac csak megkoronázza a “csodás” látványt.”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: