Szemét a végeken avagy … (Frissítve)

Van 1 %-od a tiszta környezetre? Ha igen, kérjük támogasd vele a hulladékvadászok szervezetét, a JÖN Alapítványt!Felajánlom az adó 1%-omat!

Szemét a végeken avagy hogyan szívassuk meg a szomszédos önkormányzatot hulladékunkkal. A bejelentő szerint a X. és a XVII. kerület határa hordják ki a szemetet ismeretlenek Budapesten.

Frissítve
2017.04.10.

Kőbánya Önkormányzata tájékoztatása szerint, 2017. március 30-án helyszíni szemlét tartottak a bejelentés helyszínén, amely során megállapították, hogy az elhagyott hulladék elszállítása időközben megtörtént.

Köszönjük.


Korábban
2017.03.09.

A kiserdő szélén, közvetlenül a Jászberényi út és a Pesti út összeérésénél egy villanyoszlopnál rendszeres hulladéklerakások találhatóak.

Szemét a végeken, avagy hogyan szívassuk meg a szomszédos önkormányzatot. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szemét a végeken, avagy hogyan szívassuk meg a szomszédos önkormányzatot. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A X. és a XVII. kerület határán, a kiserdő szélén, közvetlenül a Jászberényi/Pesti út mellett egy villanyoszlopnál módszeresen feltornyozva különböző színű és méretű, szeméttel telerakott zsákok éktelenkednekAmúgy is elég ronda az a szedett-vedett csempe és padlólap lerakat, szintén ott, ez a szemétkupac csak megkoronázza a “csodás” látványt.”

Hulladék jellege: kommunális.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést!

Ez is érdekelhet: