Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szemét a végeken avagy … (Frissítve)

Szemét a végeken avagy hogyan szívassuk meg a szomszédos önkormányzatot hulladékunkkal. A bejelentő szerint a X. és a XVII. kerület határa hordják ki a szemetet ismeretlenek Budapesten.

Frissítve
2017.04.10.

Kőbánya Önkormányzata tájékoztatása szerint, 2017. március 30-án helyszíni szemlét tartottak a bejelentés helyszínén, amely során megállapították, hogy az elhagyott hulladék elszállítása időközben megtörtént.

Köszönjük.


Korábban
2017.03.09.

A kiserdő szélén, közvetlenül a Jászberényi út és a Pesti út összeérésénél egy villanyoszlopnál rendszeres hulladéklerakások találhatóak.

Szemét a végeken, avagy hogyan szívassuk meg a szomszédos önkormányzatot. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szemét a végeken, avagy hogyan szívassuk meg a szomszédos önkormányzatot. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A X. és a XVII. kerület határán, a kiserdő szélén, közvetlenül a Jászberényi/Pesti út mellett egy villanyoszlopnál módszeresen feltornyozva különböző színű és méretű, szeméttel telerakott zsákok éktelenkednekAmúgy is elég ronda az a szedett-vedett csempe és padlólap lerakat, szintén ott, ez a szemétkupac csak megkoronázza a “csodás” látványt.”

Hulladék jellege: kommunális.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális szervekhez.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek