Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
ASCO Hungaria Kft. - Hulladekvadasz.hu

ASCO Hungaria Kft.

A hulladekvadasz.hu Zöldellő Cégek rovatának első igazán profilunkba vágó hazai vállalatát, az ASCO Hungaria Kft-t szeretnénk bemutatni, akik rendkívül hasznos, igazán széleskörű tevékenységet folytatnak a hazai és nemzetközi hulladékpiacon.

Munkájukat többek között a 94/62. számú EU direktíva, valamint a 1013/2006 EK Rendelet iránymutatásával, a hazai bonyolult hulladéktörvényi szabályozás alappillére – a 2012. évi CLXXXV törvény – és az kapcsolódó kormányrendeletek alapján végzik.

ASCO Hungaria Kft

Az ASCO Hungaria Kft. budafoki telephelye nagy mennyiségű csomagolási hulladékot kezel. Fotó: hulladekvadasz.hu

A cég 1994-es megalakulása óta folyamatosan bővülő szolgáltatás palettája az alábbi:

  • Szelektív hulladékkereskedelem:

Cégektől és magánszemélyektől világpiaci árakon csomagolási hulladékok vásárlása és értékesítése nemzetközi értékesítési hálózatukon keresztül

  • Hulladékgazdálkodási tanácsadás:

mikro-, közép- és multinacionális vállalatok számára hatékony hulladékgazdálkodási tanácsadói tevékenység magasan képzett környezetvédelmi mérnökeik közreműködésével, cél a helyszíni szemlét követően a hulladékgazdálkodási tevékenység optimalizálása

  • Teljeskörű OKTF-NHI képviselet:

OKTF-NHI jelentés elkészítése: az aktuális havi jelentések elkészítése/nyomon követése/hiánypótlások elkészítése a teljesítési igazolás kiadásáig; korábban beadott jelentések nyomon követése/hiánypótlások elkészítése a teljesítési igazolás kiadásáig; havi jelentésekhez kapcsolódó teljes körű képviselet; havi jelentésekhez kapcsolódóan a kezelő és a hasznosító partnerekkel való kapcsolattartás/adategyeztetés/adatbekérés és minden alkalommal elektronikus úton megküldése az OKTF-NHI felé benyújtott dokumentumoknak.

  • Hulladékkezelés:

Budafoki telephelyükön széleskörű hulladékkezelési szolgáltatásokkal rendelkeznek, úgymint a hiteles mérlegeléssel, a válogatással, a bálázással és hulladékraktározással

A bálázott csomagolási hulladék. Fotó: hulladekvadasz.hu

  • Másodnyersanyag értékesítés:

A cég hulladékgazdálkodásából származó másodnyersanyagok értékesít, amik a bálázott hullámpapír, a bálázott vegyespapír, az ömlesztett újság és irodai papír, a bálázott fólia, a PET darálék, a PE/PP granulátum, az üveg és a fa apríték.

  • Iratmegsemmisítés:

Több tíz éves szakmai tapasztalat alapján, nemzetközi előírásoknak megfelelő szabványosított eljárás alkalmazásával nagymennyiségű iratmegsemmisítés. Partneri igény esetén gyűjtőedények/zsákok/konténerek kihelyezése, majd a partnerek irodájában/raktárépületében szelektíven gyűjtött papírhulladék zárt tehergépkocsiban elszállítása után a budafoki telephelyen nagyteljesítményű iratmegsemmisítő gépekkel ledarálás.

Az iratmegsemmisítő gép és a megsemmisítésre váró dokumentumok. Fotó: hulladekvadasz.hu

  • Eszköz bérbeadás:

Cégek részére kedvezményes áron csomagolási hulladékgazdálkodási eszközök biztosítása. Helyszíni felmérés után javaslattétel a megfelelő hulladékkezelési eszközre vonatkozóan, majd szerződéskötés után kiszállítása a partner telephelyére, szakszerű beüzemeléssel együtt.

  • Termékdíj tanácsadás:

Környezetvédelmi termékdíj-kötelezett partnerek részére, magasan képzett környezetvédelmi termékdíj – és hulladékgazdálkodási szakértői bevonásával bejelentési, nyilvántartásba vételi kötelezettség teljesítése, nyilvántartás kialakítása, bevallási kötelezettség teljesítése, termékdíj-előleg megállapítási kötelezettség teljesítése, egyéni hulladékkezelés kialakítása és megvalósítása és meglévő rendszer felülvizsgálata, optimalizálása.

Bálázott aluminium italos dobozok. Fotó: hulladekvadasz.hu

A hulladekvadasz.hu csapata Kós Szabina okl. környezetgazdálkodási mérnök, Cégvezető jóvoltából látogatást tehetett a budafoki telephelyen üzemlátogatás keretén belül, a cikkben szereplő fényképek akkor készültek.

Támogasd a Hulladékvadász üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt: támogatás!

You may also like...