Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász hatás - A zuglói illegális szeméttelep felszámolása elkezdődött (videóval) - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász hatás – A zuglói illegális szeméttelep felszámolása elkezdődött (videóval)

Megkezdődött a zuglói illegális szeméttelep felszámolása. A helyszíni tudósítónk a napokban járt a helyszínen és meglepődve tapasztalta, hogy feltehetőleg több tonna hulladékot elszállítottak.

Mint már korábban beszámoltunk egy nagy kiterjedésű illegális szeméttelep alakult ki Zugló és a XVI. kerület határán. Az üggyel az országos online média és még az RTL Klub híradója is foglalkozott. A szeméttelep felszámolásának jelenlegi félkész állapotát az alábbi videóban látható.

A felvételen jól látható, hogy a területről – a növényzet megritkítsa mellett – több tonna hulladékot elszállítottak. A faviskót szétbontották, a könnyen mozdítható hulladékokat elvitték. Főként építési törmelék maradt a helyszínen.

Javasoljuk, hogy a területre való bejárást korlátozni szíveskedjenek. Ezzel megakadályozva az újabb illegális hulladéklerakásokat, amiket főként gépjárművel követnek el.

zuglói illegális szeméttelep Érden a szemetelők megfékezésére a terület bejáratát lezárták hatalmas kőtömbökkel. / Fotó: erdmost.hu

Érden a szemetelők megfékezésére a terület bejáratát lezárták hatalmas kőtömbökkel. / Fotó: erdmost.hu

Az érdi városvezetés sorompó helyet – ami költségesebb – hatalmas kőtömbökkel zárta el a bevezető utakat, amik be is váltották a hozzájuk fűzött reményeket.

Reméljük a lendület nem áll meg. Sok sikert kívánunk a terület megtisztítóinak.

You may also like...