Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hulladékvadász hatás – A zuglói illegális szeméttelep felszámolása elkezdődött (videóval)


Notice: class-oembed.php használata nem támogatott a 5.3.0 verzió óta! Ezt javasoljuk helyette: wp-includes/class-wp-oembed.php. in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/functions.php on line 4802

Megkezdődött a zuglói illegális szeméttelep felszámolása. A helyszíni tudósítónk a napokban járt a helyszínen és meglepődve tapasztalta, hogy feltehetőleg több tonna hulladékot elszállítottak.

Mint már korábban beszámoltunk egy nagy kiterjedésű illegális szeméttelep alakult ki Zugló és a XVI. kerület határán. Az üggyel az országos online média és még az RTL Klub híradója is foglalkozott. A szeméttelep felszámolásának jelenlegi félkész állapotát az alábbi videóban látható.

A felvételen jól látható, hogy a területről – a növényzet megritkítsa mellett – több tonna hulladékot elszállítottak. A faviskót szétbontották, a könnyen mozdítható hulladékokat elvitték. Főként építési törmelék maradt a helyszínen.

Javasoljuk, hogy a területre való bejárást korlátozni szíveskedjenek. Ezzel megakadályozva az újabb illegális hulladéklerakásokat, amiket főként gépjárművel követnek el.

zuglói illegális szeméttelep Érden a szemetelők megfékezésére a terület bejáratát lezárták hatalmas kőtömbökkel. / Fotó: erdmost.hu

Érden a szemetelők megfékezésére a terület bejáratát lezárták hatalmas kőtömbökkel. / Fotó: erdmost.hu

Az érdi városvezetés sorompó helyet – ami költségesebb – hatalmas kőtömbökkel zárta el a bevezető utakat, amik be is váltották a hozzájuk fűzött reményeket.

Reméljük a lendület nem áll meg. Sok sikert kívánunk a terület megtisztítóinak.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek