Hulladékvadász hatás – A zuglói illegális szeméttelep felszámolása elkezdődött (videóval)

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Megkezdődött a zuglói illegális szeméttelep felszámolása. A helyszíni tudósítónk a napokban járt a helyszínen és meglepődve tapasztalta, hogy feltehetőleg több tonna hulladékot elszállítottak.

Mint már korábban beszámoltunk egy nagy kiterjedésű illegális szeméttelep alakult ki Zugló és a XVI. kerület határán. Az üggyel az országos online média és még az RTL Klub híradója is foglalkozott. A szeméttelep felszámolásának jelenlegi félkész állapotát az alábbi videóban látható.

A felvételen jól látható, hogy a területről – a növényzet megritkítsa mellett – több tonna hulladékot elszállítottak. A faviskót szétbontották, a könnyen mozdítható hulladékokat elvitték. Főként építési törmelék maradt a helyszínen.

Javasoljuk, hogy a területre való bejárást korlátozni szíveskedjenek. Ezzel megakadályozva az újabb illegális hulladéklerakásokat, amiket főként gépjárművel követnek el.

zuglói illegális szeméttelep Érden a szemetelők megfékezésére a terület bejáratát lezárták hatalmas kőtömbökkel. / Fotó: erdmost.hu

Érden a szemetelők megfékezésére a terület bejáratát lezárták hatalmas kőtömbökkel. / Fotó: erdmost.hu

Az érdi városvezetés sorompó helyet – ami költségesebb – hatalmas kőtömbökkel zárta el a bevezető utakat, amik be is váltották a hozzájuk fűzött reményeket.

Reméljük a lendület nem áll meg. Sok sikert kívánunk a terület megtisztítóinak.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: