Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékvadász hatás - TV2 és Greenpeace kőbányai patkánytanyán - Hulladekvadasz.hu

Hulladékvadász hatás – TV2 és Greenpeace kőbányai patkánytanyán

Hulladékvadász hatás, avagy a kőbányai terepszemlénk helyszínére kivonult a Tv2 és a Greenpeace, ahol élő egyenes adásban mutatták be milyen is egy patkánytanya a szemét vonzásában.

A hulladékvadász hatás letagadhatatlan, ha már olyan médiumok, mint a Tv2 szinte már hetente dolgozza fel hulladékvadász.hu által készített anyagokat amellett, hogy terepszemléinkkel az országos sajtó folyamatosan foglalkozik. Érezzük azt, hogy munkánk nem hiába való.

Öröm volt hallani Pachmann Péter műsorvezető szájából a terepszemlénk kezdő mondatát 🙂

Háznagyságú szemétkupacok közt patkánytanya alakult ki a kőbányai Hortobágyi utcában közvetlenül a Rákos-patak mellett. – Pachmann Péter, a hulladekvadasz.hu -t idézve.

Március 15-i helyszíni terepszemlénket alapul véve a Tv2 forgatócsoportja kilátogatott a Greenpeace-szel a területre, mindezt élőben. A riportból kiderül, hogy a helyi városvezetés a kialakult hulladék és közegészségügyi problémán már dolgozik köszönhetően a korábbi bejelentésünknek.

A Greenpeace-től, Simon Gergely környezetkémikust hívták el a helyszínre. Az alábbi videóban látható az adás a Tv2 médiatárában.

A hulladékvadász.hu betört a médiába a kisemberek problémájával az utcán hömpölygő szeméttel.

Hulladékvadász hatás - már a második alkalom egy héten belül, hogy a Tv2 az oldalunk anyagaiból készít adást. / Fotó: Tv2.hu

Hulladékvadász hatás – már a második alkalom egy héten belül, hogy a Tv2 az oldalunk anyagaiból készít adást. / Fotó: Tv2.hu

Minden embernek alanyi joga a tiszta környezet. Ezért sokan csak egy bejelentéssel már sokat tehetnek környezetük tisztaságának megóvása érdekében. Az alábbi BEJELENTŐ linken és az androidos mobiltelefonokra kiadott applikáció segítségével.

 

Mindenkinek kell, hogy legyen 5 perce legalább a környezetére.

Hulladékvadász, a legapróbb önkéntes!

You may also like...