Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Gyáli-patak melletti illegális hulladéklerakás

Budapest 23. kerületéből érkezett az alábbi bejelentés, pontosabban a Gyáli-patak melletti külterületi erdős területről. A bejelentő felhívja a figyelmet a patak közelségére és az ezzel járó veszélyekre.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Szeretnék bejelenteni egy évek óta működő – évek óta egyre gyűlő, és rosszabbodó helyet. Különösen veszélyes mivel pár méterre folyik tőle a Gyáli 1- es csatorna, ami a Kis -Dunába torkollik. A szemét jelentős része háztartási hulladék, illetve építési törmelék. A szemét egy mocsaras lápos területen van , ahol így közvetlenül a talajvizet szennyezi. A helyi hatóságok eddig nem foglalkoztak a probléma megoldásával. Kérem segítségüket!”

Gyáli-patak tavaszi zöld látványa lenyűgöző. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Gyáli-patak tavaszi zöld látványa lenyűgöző. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: építési, kommunális.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek