Kommunális hulladék elérhetőségek rejthet Velencén (Frissítve)

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Velence határában gyűlik a kommunális hulladék a bejelentő szerint. A képeket elnézve ez minden bizonnyal így is van. Értesítjük az aktuális önkormányzatot a kialakult helyzetről.

Frissítve
2017.03.31.

Velence Önkormányzata a bejelentéssel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adta:
“A 2481 Velence, Veréb utca közterületen történő hulladék elhelyezésével kapcsolatban, a 2017. március 30. napján tett bejelentésére az alábbiakban tájékoztatom.  Az érintett területről már korábban 2017. március 21. napján a hulladék elszállításra került.”

Az eltakarított hulladék a Veréb utcában. / Fotó: Velence Önkormányzata

Az eltakarított hulladék a Veréb utcában. / Fotó: Velence Önkormányzata

Köszönjük Velence Önkormányzatának az alapos munkát.


Korábban
2017.03.30.

Elérhetőségeket rejthet a kommunális hulladék

Az illegálisan kihelyezett kommunális hulladékokban jellemzően tartalmaz a volt tulajdonosára utaló nyomokat. Például közüzemű számlák, amiről vissza lehet keresni az hulladék valós tulajdonosát. Ilyen tevékenységet folytat a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat önkéntesei is, akik már több illegális hulladéklerakat valós tulajdonosát, elkövetőit derítették fel és a hatóságok segítségével kapták el.

Reméljük, a Velence Önkormányzata is alapos lesz és a hulladékból előkerülő okmányok segítségével közrekeríti az elkövetőket.

Kommunális hulladék elérhetőségek rejthet. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kommunális hulladék elérhetőségek rejthet. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Üdv vadászok! A velencei Veréb utca – Arany János utca sarkán a mellékelt képeken látható állapotok uralkodnak. Értem én, hogy nem a központ, de nem is a senki földje. Ugyanúgy Velence mint a tópart!”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: