Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tóth Kálmán utca szemetes arca

Tóth Kálmán utca szemetes arca azaz egy újabb borzalmas utcaképről kaptunk tanúbizonyságot a budapesti IX. kerületből. Az utca egyik oldalán áll a szemét, kupleráj hangulat uralkodik.

Tóth Kálmán utca állapota a IX. kerületben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Tóth Kálman utca állapota a IX. kerületben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! 1097 Tóth Kálmán u. 33/D előtt, a parkolóban. Az új építésű lakások lakói szemét nem szúrja, hogy ilyenek vannak a környezetükben?”

Hulladék jellege: kommunális.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Budapest IX. kerülete

Budapest IX. kerülete az egyik pesti kerület. Összefoglaló történelmi neve Ferencváros, a kerületi önkormányzat is ezt használja. A városrész 1792-ben I. Ferenc trónra lépésének alkalmából kapta e nevet.

Fekvése

A pesti oldal egyik kerülete. Északnyugatról Budapest V. kerülete, északkeletről a VIII. kerület és a X. kerület, délkeletről a XIX. kerület és a XX. kerület határolja. Déli szomszédja a Ráckevei-Duna-ágon túl Budapest XXI. kerülete, nyugaton pedig a Dunán át a XI. kerülettel szomszédos.

Forrás: wikipedia

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek