Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tóth Kálmán utca szemetes arca - Hulladekvadasz.hu

Tóth Kálmán utca szemetes arca

Tóth Kálmán utca szemetes arca azaz egy újabb borzalmas utcaképről kaptunk tanúbizonyságot a budapesti IX. kerületből. Az utca egyik oldalán áll a szemét, kupleráj hangulat uralkodik.

Tóth Kálmán utca állapota a IX. kerületben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Tóth Kálman utca állapota a IX. kerületben. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! 1097 Tóth Kálmán u. 33/D előtt, a parkolóban. Az új építésű lakások lakói szemét nem szúrja, hogy ilyenek vannak a környezetükben?”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Budapest IX. kerülete

Budapest IX. kerülete az egyik pesti kerület. Összefoglaló történelmi neve Ferencváros, a kerületi önkormányzat is ezt használja. A városrész 1792-ben I. Ferenc trónra lépésének alkalmából kapta e nevet.

Fekvése

A pesti oldal egyik kerülete. Északnyugatról Budapest V. kerülete, északkeletről a VIII. kerület és a X. kerület, délkeletről a XIX. kerület és a XX. kerület határolja. Déli szomszédja a Ráckevei-Duna-ágon túl Budapest XXI. kerülete, nyugaton pedig a Dunán át a XI. kerülettel szomszédos.

Forrás: wikipedia

You may also like...