Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Műholdról látható illegális sitthegyek Kókán - Hulladekvadasz.hu

Műholdról látható illegális sitthegyek Kókán

Sitthegyek alakultak ki Kókán a bejelentő szerint. Meggyőződése, hogy a terület tulajdonosa mindezt illegálisan – engedélyek nélkül – teszi. A területen zajló munkafolyamatok miatt elviselhetetlen a zaj és a por.

A település közepén kialakult helyzet a környező lakók mindennapjait teszi tönkre. Nemrégiben Kóka és Tápiószecső határáról jelentettek komoly hulladékproblémát.

Sitthegy Kóka közepén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Sitthegy Kóka közepén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! A fenti linken, még műholdról is jól látható módon, a mai napig illegális sittgyűjtés, depózás zajlik, a lakóközösség és a szakhatóság hozzájárulása nélkül. A helyzetet jól illusztrálja az is, hogy a Google évente frissíti a földfelszíni felvételeit és ezeken is tökéletesen látható, hogy gyakorlatilag a helyzet nem változik évről-évre, minden kockázat nélkül folytathatja a terület tulajdonosa a fenti tevékenységét, ami egészen egyszerűen felháborító…

Mind a környezeti terhelés tekintetében elfogadhatatlan, mind pedig a belterületen, a munkagépek, esetenként zúzógépek okozta zajterhelés elviselhetetlen. A környező épületekben remegnek az ablakok, hajszálrepedések keletkeznek a falakon, stb. Kérem segítsenek ennek a területnek a felszámoltatásában!”

A műholdról is látható sitthegy. / Fotó: Google Maps

A műholdról is látható sitthegy. / Fotó: Google Maps

Hulladék jellege: építési.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...