Műholdról látható illegális sitthegyek Kókán

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Sitthegyek alakultak ki Kókán a bejelentő szerint. Meggyőződése, hogy a terület tulajdonosa mindezt illegálisan – engedélyek nélkül – teszi. A területen zajló munkafolyamatok miatt elviselhetetlen a zaj és a por.

A település közepén kialakult helyzet a környező lakók mindennapjait teszi tönkre. Nemrégiben Kóka és Tápiószecső határáról jelentettek komoly hulladékproblémát.

Sitthegy Kóka közepén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Sitthegy Kóka közepén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! A fenti linken, még műholdról is jól látható módon, a mai napig illegális sittgyűjtés, depózás zajlik, a lakóközösség és a szakhatóság hozzájárulása nélkül. A helyzetet jól illusztrálja az is, hogy a Google évente frissíti a földfelszíni felvételeit és ezeken is tökéletesen látható, hogy gyakorlatilag a helyzet nem változik évről-évre, minden kockázat nélkül folytathatja a terület tulajdonosa a fenti tevékenységét, ami egészen egyszerűen felháborító…

Mind a környezeti terhelés tekintetében elfogadhatatlan, mind pedig a belterületen, a munkagépek, esetenként zúzógépek okozta zajterhelés elviselhetetlen. A környező épületekben remegnek az ablakok, hajszálrepedések keletkeznek a falakon, stb. Kérem segítsenek ennek a területnek a felszámoltatásában!”

A műholdról is látható sitthegy. / Fotó: Google Maps

A műholdról is látható sitthegy. / Fotó: Google Maps

Hulladék jellege: építési.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: