Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Decoupage workshop Valival - KHCS klub - Hulladekvadasz.hu

Decoupage workshop Valival – KHCS klub

Decoupage workshop KHCS klub eseményét húsvéthoz közeledve nagy készülődésben lévő háziasszonyoknak ajánljuk. Szép asztali díszek, tojástartók, süti kínálók, hogy a locsolókat, vendégeket, rokonokat, barátokat méltó képen várjuk.

Decoupage workshop

A workshopon kétféle lehetőség közül választhatsz:

  1. Elkészítheted álmaid tojástartó szekrényét, aminek nagy előnye, hogy nem csak Húsvéti asztalunk dísze lehet, hanem később a stelázsink szépséges tojástartója is. Halkan jegyzem meg kinder tojás is elfér benne… tesztelve 🙂 Rengeteg szép, tavaszi, húsvéti szalvéták várnak a dekorálásra.
  2. Vagy egy szuper „családi” szettet készíthetsz el, ami egy kakas, egy tyúk és tojás díszítéséből áll. Kipróbálhatod a minél szebb, simább technikát is, méghozzá egy vasaló segítségével. Sok szép, színes, rafia szalaggal, fa figurákkal készülök a további díszítéshez.

A Kreatív hobbik csoportból jelentkezőknek egy ajándék retró szódásüveg díszítés. Méghozzá egy töltött szódásüveg, amit később Ti is tudtok majd töltetni (szikvizesnél).

Időpont: 2017. április 09. vasárnap 13-18
Helyszín: 1107 Budapest, Ceglédi út 15/d (KHCS Klub helyszín)
Elkészítési idő: kb. 5-6 óra.

Csak a Kreatív hobbik csoport tagjai részére biztosított kedvezményes részvételi díj (8500.-Ft) tartalmazza:
– az előkészített kényelmes alkotóhelyszínt
– 1 db választott csomag a fenti két lehetőségből + az ajándék szódás üveg díszítését
– rizspapírok, szalvéták nagy választékban az egyedi stílus megvalósításáért,
– festékek, ragasztó, lakk-anyagok,
– ecsetek, stencilek,
– és természetesen a kész alkotásokat.

Még több részletről a következő napokban tájékoztatlak. Korlátozott a férőhely, így kérlek részvételi szándékod és az alapanyag választásod, az ajandekolo@gmail.com e-mail címen jelezd, további információkat ott fogok küldeni!

Szeretettel várunk, alkossunk együtt a Decoupage workshop eseményünkön.

Vali, Ajándékoló
Heni, KHCS

Bővebben: Ajándékoló

You may also like...