Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Decoupage workshop Valival – KHCS klub

Decoupage workshop KHCS klub eseményét húsvéthoz közeledve nagy készülődésben lévő háziasszonyoknak ajánljuk. Szép asztali díszek, tojástartók, süti kínálók, hogy a locsolókat, vendégeket, rokonokat, barátokat méltó képen várjuk.

Decoupage workshop

A workshopon kétféle lehetőség közül választhatsz:

  1. Elkészítheted álmaid tojástartó szekrényét, aminek nagy előnye, hogy nem csak Húsvéti asztalunk dísze lehet, hanem később a stelázsink szépséges tojástartója is. Halkan jegyzem meg kinder tojás is elfér benne… tesztelve 🙂 Rengeteg szép, tavaszi, húsvéti szalvéták várnak a dekorálásra.
  2. Vagy egy szuper “családi” szettet készíthetsz el, ami egy kakas, egy tyúk és tojás díszítéséből áll. Kipróbálhatod a minél szebb, simább technikát is, méghozzá egy vasaló segítségével. Sok szép, színes, rafia szalaggal, fa figurákkal készülök a további díszítéshez.

A Kreatív hobbik csoportból jelentkezőknek egy ajándék retró szódásüveg díszítés. Méghozzá egy töltött szódásüveg, amit később Ti is tudtok majd töltetni (szikvizesnél).

Időpont: 2017. április 09. vasárnap 13-18
Helyszín: 1107 Budapest, Ceglédi út 15/d (KHCS Klub helyszín)
Elkészítési idő: kb. 5-6 óra.

Csak a Kreatív hobbik csoport tagjai részére biztosított kedvezményes részvételi díj (8500.-Ft) tartalmazza:
– az előkészített kényelmes alkotóhelyszínt
– 1 db választott csomag a fenti két lehetőségből + az ajándék szódás üveg díszítését
– rizspapírok, szalvéták nagy választékban az egyedi stílus megvalósításáért,
– festékek, ragasztó, lakk-anyagok,
– ecsetek, stencilek,
– és természetesen a kész alkotásokat.

Még több részletről a következő napokban tájékoztatlak. Korlátozott a férőhely, így kérlek részvételi szándékod és az alapanyag választásod, az ajandekolo@gmail.com e-mail címen jelezd, további információkat ott fogok küldeni!

Szeretettel várunk, alkossunk együtt a Decoupage workshop eseményünkön.

Vali, Ajándékoló
Heni, KHCS

Bővebben: Ajándékoló

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek