Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Autóroncs a Metropolitan Egyetem előtt

Az alábbi bejelentés a Metropolitan Egyetem közvetlen közeléből, Zuglóból érkezett. Több hete áll egy gazdátlan autóroncs a parkolóban kiszolgáltatva a totális rongálásnak. Tulajdonképpen napról napra egyre jobban “fogy el”.

Metropolitan Egyetem és az autóroncs. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Metropolitan Egyetem és az autóroncs. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Néhány hete itt áll a suli előtt ez az autó, mára már autóroncs. Tulajdonképpen szép lassan “elhordják”, talán nem ez a normális állapot és nem is itt kéne lennie. Köszönöm előre is a segítségeteket!”

Hulladék jellege: autóroncs.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Budapesti Metropolitan Egyetem

A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) államilag akkreditált magán felsőoktatási intézmény. Az egyetemnek Hódmezővásárhelyen is van képzése.

Története

A BKF Alapítvány által létrehozott Budapesti Kommunikációs Főiskolát a sikeres akkreditációs eljárást követően a felsőoktatási törvény 2000. évi módosítása ismerte el. A főiskola 2001–2005 között üzleti kommunikáció, nemzetközi kommunikáció, társszakos kommunikáció (újságírás), valamint európai közszolgálati és üzleti szervező szakokon folytatott nappali és levelező tagozatos főiskolai szintű alapképzést.

A legnagyobb magyar magán felsőoktatási intézményén soha nem látott tőkebevonást hajtottak végre. A befektetés célja a BKF hazai és nemzetközi terjeszkedésének előmozdítása, új szakok indítása, az angol nyelvű képzések erősítése, külföldi diákok idecsábítása nemzetközi tranzakciók révén.

A legnagyobb művészeti képzőként a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola 2016-ban Budapesti Metropolitan Egyetem lett.

Forrás: wikipedia

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek