Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Autóroncs a Metropolitan Egyetem előtt - Hulladekvadasz.hu

Autóroncs a Metropolitan Egyetem előtt

Az alábbi bejelentés a Metropolitan Egyetem közvetlen közeléből, Zuglóból érkezett. Több hete áll egy gazdátlan autóroncs a parkolóban kiszolgáltatva a totális rongálásnak. Tulajdonképpen napról napra egyre jobban „fogy el”.

Metropolitan Egyetem és az autóroncs. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Metropolitan Egyetem és az autóroncs. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Néhány hete itt áll a suli előtt ez az autó, mára már autóroncs. Tulajdonképpen szép lassan „elhordják”, talán nem ez a normális állapot és nem is itt kéne lennie. Köszönöm előre is a segítségeteket!”

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Budapesti Metropolitan Egyetem

A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) államilag akkreditált magán felsőoktatási intézmény. Az egyetemnek Hódmezővásárhelyen is van képzése.

Története

A BKF Alapítvány által létrehozott Budapesti Kommunikációs Főiskolát a sikeres akkreditációs eljárást követően a felsőoktatási törvény 2000. évi módosítása ismerte el. A főiskola 2001–2005 között üzleti kommunikáció, nemzetközi kommunikáció, társszakos kommunikáció (újságírás), valamint európai közszolgálati és üzleti szervező szakokon folytatott nappali és levelező tagozatos főiskolai szintű alapképzést.

A legnagyobb magyar magán felsőoktatási intézményén soha nem látott tőkebevonást hajtottak végre. A befektetés célja a BKF hazai és nemzetközi terjeszkedésének előmozdítása, új szakok indítása, az angol nyelvű képzések erősítése, külföldi diákok idecsábítása nemzetközi tranzakciók révén.

A legnagyobb művészeti képzőként a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola 2016-ban Budapesti Metropolitan Egyetem lett.

Forrás: wikipedia

You may also like...