Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szépvölgy meglepő hulladéklerakásai - Hulladekvadasz.hu

Szépvölgy meglepő hulladéklerakásai

Szépvölgy Budapest II. kerületi városrész most nemigazán hű nevéhez. A bejelentő csodálkozik azon, hogy valaki képes volt ideig felhozni a szemetét.

Meglepő, de sokáig azt hittük, hogy a II. kerületben nincsenek illegális hulladéklerakások. Majdnem másfél év után viszont elkezdtek érkezni ebből a kerületből is.

Szépvölgy hulladéklerakata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szépvölgy hulladéklerakata. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Ezeket ide valaki szándékosan felhozza? Miért nem hoz akkor többet és akkor ki lehet jelölni hivatalos hulladéklerakónak 🙁  

100m-re az előző bejelentéstől áll ez. szerintem a tűzgyújtóhelyekről összeszedett salak lehet benne. Ha igen, örvendetes, ha valaki ezt gondozza, csak akkor miért hagyja itt?”

A második helyszín gps koordinátája: 47.545008, 18.992001

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Szépvölgy

Budapest egyik városrésze a II. kerületben. Szépvölgy „bejáratánál” található a Fenyőgyöngye kisvendéglő, ami oly régóta működik, hogy a környezetét néha tévesen a Fenyőgyöngye helynévvel is illetik.

Fekvése
Határai: Budapest 1949. december 31-i határa a Görgényi úttól a 155. és 161. sz. határkövek között – a II. és III. kerület közigazgatási határa – Hármashatárhegy út – Glück Frigyes út – Látóhegyi út –Görgényi út Budapest 1949. december 31-i határáig.
Története

Döbrentei Gábor dűlőkeresztelője alkalmával 1847-ben az addigi német Schönthal tükörfordításával kapta a nevet a Szép-völgy nevű völgy, amelyről később elnevezték a városrészt. A Szép-völgy a Pál-völgy szakasza, a Pál-völgy felső részének neve. A Látó-hegy és a Remete-hegy között húzódik meg.Szépvölgy gyakorlatilag egy zsákutca végén található a Budai-hegységben, s a belváros viszonylagos közelsége, valamint az átmenő forgalom hiánya miatt jellemző nyugodt környezet miatt manapság szinte kizárólag luxusotthonok épülnek benne.

A terület belsejébe tömegközlekedési eszköz nem jár; kizárólag a városrész legelején, a „bejáratánál” található Fenyőgyöngye kisvendéglőig közlekedő 65-ös és 65A busz köti össze a fővárosi tömegközlekedés többi részével.

Forrás: wikipedia

You may also like...