Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kismaros, Jánoshegy út újratöltve - Hulladekvadasz.hu

Kismaros, Jánoshegy út újratöltve

Kismaros, Jánoshegy út helyszíne sokaknak ismerős lehet. Tavaly már erről a helyszínről kaptunk bejelentést, amit az Önkormányzat meg is oldott.

Az illegális hulladéklerakáson túl a szemetet olykor fel is gyújtják ismeretlenek. Ezzel nem csak a környezetet szennyezik, hanem az ELMŰ trafóházát is tönkre teszik.

Kismaros, Jánoshegy úton ismét áll a szemét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kismaros, Jánoshegy úton ismét áll a szemét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Tavaly már jeleztem a kismarosi problémát, akkor hamar ki is jöttek megszüntették, kb. 2 hétre, mert a szemetet úgy tűnik továbbra sem szállítják el innen. Szóval: Kismaros Jánoshegy dűlő trafó, mostanában valami „szemétellenes” időnként elégeti a szemetet, aminek az ELMŰ nyilván külön örül, hogy rongálják a trafó házat.

Helyiek így tiltakoznak a szemetelés ellen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Helyiek így tiltakoznak a szemetelés ellen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A következő helyszín kissé lejjebb, szintén Jánoshegy dűlő (Bodza u. Akácos u. között nagy árok). Hatalmas szemetes zsákok. Sajnos a képen nem látszik, hogy ezek mekkorák is valójában. Köszönöm a segítséget! Köszi, hogy vagytok!”

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...