Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kőbányai Hatház utca állandósult hulladékhalmai (ÚJRATÖLTVE) - Hulladekvadasz.hu

Kőbányai Hatház utca állandósult hulladékhalmai (ÚJRATÖLTVE)

Kőbányai Hatház utca ezen részéről már több alkalommal érkezett bejelentés. A helyszín egy állandósult hulladéklerakatá vált az évek során. A zöldhulladékot ide gyűjtik össze, ami bevonzza a háztartási hulladék illegális lerakását.

Frissítve
2017.10.25.

Hatház Újratöltve – rossz hírek a kőbányai Hatház utcából, hogy a bejelentő szerint állandósult szemét látványával kell együtt élniük a környéken lakóknak.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Ismét idehordják a szemetet nem tudom kicsodák, ahol a zöldhulladékhegyek szoktak állni. Vajon kinek kéne már szólni, hogy megszűnjön örökre ez a zöldhulladékos placc, mert csak a szemetelőket vonzzák be.”

Hulladék jellege: kommunális, bevásárlókocsi.

Továbbítjuk a bejelentést a Kőkert Zrt.-nek.


Frissítve
2017.04.25.

Az FKF Nonprofit Zrt. -től kapott tájékoztatás szerint az önkormányzat kerületi zöldfelületeit kezelő KŐKERT Kft. deponál itt rendszeresen zöldhulladékot.

Továbbítjuk a bejelentést a KŐKERT Kft.-nek.

Köszönjük.


Korábban
2017.04.17.

Korábbi bejelentés alkalmával a Kőbánya Önkormányzattól kapott tájékoztatás szerint az FKF Zrt.-nek kell elszállítani a felgyülemlett hulladékot. Reméljük a fizetős parkoló mellett kialakult illegális hulladéklerakat minél hamarabb eltakarításra kerül a Református templom mögötti területen.

Hatház utca manapság. Háttérben a Don Pepe pizzéria. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hatház utca manapság. Háttérben a Don Pepe pizzéria. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Korábban is bejelentettem nálatok, eltűnt a szemét. De már egy ideje figyelem, hogy ismét gyűlik, de már hónapok óta. Hiába volt lomtalanítás a kerületben ez itt maradt. A szél időnként szétfújja a szemetet, ami külön öröm a gyalogosoknak és az autósoknak.”

Szétfújt szemét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szétfújt szemét. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Hulladék jellege: zöldhulladék, kommunális.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

You may also like...