Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Mixed media és ékszerkészítés - Hulladekvadasz.hu

Mixed media és ékszerkészítés

Mixed media technikával fatáblára készítünk képet. Megtanulunk papír rózsát készíteni, különböző méretekben. Használunk gyurmát, pasztákat, stencileket, különféle 3D elemeket, akril és effekt festékeket.

Aktuális
2017.09.30.

A szombati Mixed media és ékszerkészítés tanfolyam eseményének szervezőinek a felhívása alább található. Várnak mindenkit szeretettel. A facebook eseményen is lehet hozzá csatlakozni, amit itt található.

Csodás, csajos, csillogós KHCS-s foglalkozásra invitállak. Megtanulhatod a mixed media technikát, mellyel egy csodás fali tükröt készíthetsz el. A tükör helyett lehet parafalap is, vagy az egészet telibe mixelheted.

Amíg szárad a csodás tükrünk, készíthetsz szebbnél szebb ékszereket. Fa alapra dekupázsolhatsz, de kipróbálhatod a kerámia alapon is a technikát. Lehet vegyesen is, dekupázsolás és mixed media technika az ékszereken. Valamint készíthetsz üveg ékszereket is, nyakláncot, fülbevalót, karkötőt vagy gyűrűt is. De külön érdekességek is vannak, mint például hajcsat, vagy könyvjelző.

Most külön kedvezmény is lesz! Ugyanis, ha Kreatív Hobbik Csoport tagjaként veszel részt a foglalkozáson a kész termékeimből 20% kedvezménnyel vásárolhatsz. Szóval megéri betérni szeptember 30-án az Ajándékoló és KHCS közös szervezésű foglalkozására 🙂

Néhány technikai részlet:
Időpont: 2017. szeptember 30. 9.30-14.30
Elkészítési idő: kb. 4-5 óra.

Részvételi díjban (4500.-Ft a tükör, + a választott ékszerektől függően 500.-Ft – 2000.-Ft közötti darab ár) benne van:

  • az előkészített kényelmes alkotóhelyszín
  • 1 db tükör, valamint a választott ékszerek
  • rizs és decoupage papírok, szalvéták, kiegészítők nagy választékban az egyedi stílus megvalósításáért,
  • festékek, ragasztó, lakk-anyagok,
  • ecsetek, stencilek, figurák, fémvirágok, alkatrészek, csipkék, szalagok

Még több részletről a következő napokban tájékoztatlak. A foglalkozásra történő jelentkezés feltétele a részvételi díj felének utalása.
Korlátozott a férőhely, így kérlek részvételi szándékod és az alapanyag választásod, az ajandekolo@gmail.com e-mail címen jelezd, további információkat ott fogok küldeni!

Szeretettel várlak, alkossunk együtt! 🙂

Korábbi és jelenleg is futó Kreatív Hobbik Csoport alkotói tanfolyamokat ide kattintva tekinthetsz meg


Korábban
2017.04.19.

Apró fortélyokat vetünk be, hogy egy igazi Anyák napi meglepetéssel készülhessetek erre a szép napra. Bővebben az esemény facebookos oldalán lehet tájékozódni.

Mixed media kép, képeslap Anyák napjára

Mixed media kép, képeslap Anyák napjára

Időpont: szombat, 10:00–16:00
Helyszín: Amikreatív-Amiszalvéta Bolt Budapest XX. Vörösmarty u. 28.
Ár: 6 500.-Ft/fő
Csoport kedvezmény: A résztvevők között kisorsolunk egy ajándékcsomagot, ami a felhasznált alapanyagokat tartalmazza. (fa tábla, gyurma, festék, egy pecsételő szett, összesen 4.000,- ft értékben)

A foglalkozás ára tartalmazza az összes alapanyagot, eszközhasználatot, oktatást és természetesen a kész terméket.

Várunk szeretettel
Emese és Heni (KHCS)


Mixed media képekről röviden

A hobbi ipar legújabb trendi technikájának, a Mixed Mediának (vagy Mix Media Artnak vagy Mixed Media Artnak) a gyökereit az 1950-es évek második felében született Pop Artban találhatjuk meg, amely művészeti irányzat megismertette az emberekkel a kollázsok, stencilek, feliratok, és a különböző anyagokkal, formákkal és színekkel való alkotás világát.

A hobbi iparban a Mixed Media a scrapbook és a dekupázs technika továbbfejlesztett, kreatív változatát jelenti, amely által az egyszerű kézműves alkotások is művészi alkotásokká válhatnak.

A technikához valójában új ismeretekre nincs szükség, hiszen, aki valaha készített már scrapbook albumot, dekupázsolt, használt sablonokat, jártas az antikolásban, a transzferálásban, annak csupán ötvöznie kell mindent.

Forrás: wikipedia.

You may also like...