Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Debrecen Belváros szemét és patkány problémája - Hulladekvadasz.hu

Debrecen Belváros szemét és patkány problémája

Debrecen Belváros egyik ingatlanjáról érkezett a bejelentés, hogy a szomszédos önkormányzati teleken áll a szemét és a bejelentő patkányokat vélt felfedezni a hulladékprobléma kezdete óta.

Már korábban is érkezett bejelentés Debrecenből, amit a Város Önkormányzata sorra fel is számolt. Bővebben itt.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Debrecen Belváros – itt élek az önkormányzat telkére néz az ablakunk, és a növekvő szemétkupacot látom. Senki semmit nem tesz, többször szóltam már, de hiába. Most már az egerek is elszaporodtak kérlek benneteket, hogy segítsetek kihez forduljak, talán a médiához ???? Ketségbe vagyok esve!!!”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Debrencen Belváros a wikipedia szerint:

Debrecen belvárosa lényegében megegyezik a történelmi városmaggal, aminek mérete, formája kialakulásától a 18. század második feléig alig változott. A történelmi városmag a város tengelyét képező Piac utca két oldalán, az egykori árokkal megerősített városfallal körbe kerített területen jött létre. Az árok építését még Zsigmond király rendelte el a 15. század elején, eredetileg kőfallal.

A kőfal sohasem épült meg, tekintve, hogy az Alföld híján van kőben. A fal helyett líciumtövissel, gledícsával kerítést építettek, mely 450 évig állt fenn. Jelképességét jelzi, hogy a magisztrátus szigorúan büntetett minden, a kerítéssel kapcsolatos kihágást. A kör alakú kerítést a nagyobb utcák torkolatánál kapuk és kisajtók (gyalogosátjárók) szakították meg, megfelelő őrséggel ellátva.

Forrás: wikipedia.

You may also like...