Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Örök csokor készítés Anyák napjára - Hulladekvadasz.hu

Örök csokor készítés Anyák napjára

Örök csokor készítő tanfolyamot szervez a Kreatív hobbik csoport a hétvégére. Témája a közelgő anyák napjára készítendő ajándék csokor.

Mi is az „örök csokor”? Sokan esküvői kellékként ismerik, de megállja a helyét több más nevezetes eseményeken is. Ilyen például szívünkhöz közelálló édesanyáink nevezetes napja, az Anyák napja.

Örök csokor készítés alapjairól a tanfolyamon kapnak bővebb tájékoztatást a részt vevők.

Örök csokor készítés alapjairól a tanfolyamon kapnak bővebb tájékoztatást a részt vevők.

A tanfolyamra jelentkezni lehet a tildithings@gmail.com email címen. Viszont a jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a tanfolyam ára befizetésre kerül.

A tanfolyam facebook eseménye ide kattintva érhető el.

A szervezők kérik, mivel korlátozott a létszám (max 12 fő) csak akkor használjuk az ott leszek gombot, ha a tanfolyamon ténylegesen részt veszünk, illetve a tanfolyam árát 2017. 04.27-ig átutaljuk.

A foglalkozáson elkészítendő örök csokor készítési lépései:
1. blokk: rózsák elkészítése gyertyázós” technikával, (választható anyagok: selyem, csipke, zsorzsett, tüll, muszlin, organza anyagok)
2. blokk: csokor alap elkészítése préselt papír alapból
3. blokk: csokor összeállítása

A tanfolyam díja: KHCS tagoknak 9000.- /fő, ami tartalmazza az összes anyagot, eszközt.

Időpont: 2017.04.29. 10-15:00ig
Helyszín: 1107 Budapest, Ceglédi út 15/d (KHCS Klub helyszín)
Ár: 9 000.-/fő

Csoport kedvezmény:
Az első 3 jelentkező, aki a jelentkezését véglegesíti 15% kedvezményt kap a következő tanfolyamom árából. A jelenlevők között sorsolásra kerül az egyik következő tanfolyamon való részvétel!  (A nyeremény átruházható, 2017 december 31-ig érvényes) De ha módod van, rá hozzon mindenki magával egy ragasztópisztolyát. Betétet biztosítanak a szervezők a ragasztópisztolyokhoz.

Örök csokor készítő tanfolyamunkra mindenkit várnak szeretettel:
Tildi és Heni (KHCS)

You may also like...