Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Örök csokor készítés Anyák napjára

Örök csokor készítő tanfolyamot szervez a Kreatív hobbik csoport a hétvégére. Témája a közelgő anyák napjára készítendő ajándék csokor.

Mi is az “örök csokor”? Sokan esküvői kellékként ismerik, de megállja a helyét több más nevezetes eseményeken is. Ilyen például szívünkhöz közelálló édesanyáink nevezetes napja, az Anyák napja.

Örök csokor készítés alapjairól a tanfolyamon kapnak bővebb tájékoztatást a részt vevők.

Örök csokor készítés alapjairól a tanfolyamon kapnak bővebb tájékoztatást a részt vevők.

A tanfolyamra jelentkezni lehet a tildithings@gmail.com email címen. Viszont a jelentkezésed akkor válik véglegessé, ha a tanfolyam ára befizetésre kerül.

A tanfolyam facebook eseménye ide kattintva érhető el.

A szervezők kérik, mivel korlátozott a létszám (max 12 fő) csak akkor használjuk az ott leszek gombot, ha a tanfolyamon ténylegesen részt veszünk, illetve a tanfolyam árát 2017. 04.27-ig átutaljuk.

A foglalkozáson elkészítendő örök csokor készítési lépései:
1. blokk: rózsák elkészítése gyertyázós” technikával, (választható anyagok: selyem, csipke, zsorzsett, tüll, muszlin, organza anyagok)
2. blokk: csokor alap elkészítése préselt papír alapból
3. blokk: csokor összeállítása

A tanfolyam díja: KHCS tagoknak 9000.- /fő, ami tartalmazza az összes anyagot, eszközt.

Időpont: 2017.04.29. 10-15:00ig
Helyszín: 1107 Budapest, Ceglédi út 15/d (KHCS Klub helyszín)
Ár: 9 000.-/fő

Csoport kedvezmény:
Az első 3 jelentkező, aki a jelentkezését véglegesíti 15% kedvezményt kap a következő tanfolyamom árából. A jelenlevők között sorsolásra kerül az egyik következő tanfolyamon való részvétel!  (A nyeremény átruházható, 2017 december 31-ig érvényes) De ha módod van, rá hozzon mindenki magával egy ragasztópisztolyát. Betétet biztosítanak a szervezők a ragasztópisztolyokhoz.

Örök csokor készítő tanfolyamunkra mindenkit várnak szeretettel:
Tildi és Heni (KHCS)

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek