Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szolnok – Szemét a szolnoki Auchan mellett (Frissítve)

Szolnok első bejelentésében a szolnoki Auchan melletti hulladéklerakásokról érkezett bejelentés. A hulladék a Felső Szandai réten lévő üzletek mögött futó szerviz út vége után található. 

Frissítve
2017.05.18.

Szolnoki Önkormányzat az alábbi tájékoztatást adta a bejelentéssel kapcsolatban:

“Tájékoztatom, hogy a www.hulladekvadasz.hu oldalon, Szolnokon, a bevásárlóközpont mögött jelzett illegálisan elhagyott hulladék elszállítása megtörtént. A területről készített fényképeket mellékelem.”

Köszönjük a Szolnoki Önkormányzatnak a takarítási munkálatokat, illetve a válaszlevelükben küldött képeket.


Korábban
2017.04.25.

A bejelentő szerint az Auchan területe. A Jász-Nagykun-Szolnok megye és egyben Szolnok első bejelentése. Köszönjük.

Szolnok Szemét a szolnoki Auchan mellett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szemét a szolnoki Auchan mellett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Sziasztok! A gps rosszul jelöli a helyet. Pontosítok. A szemét a Felső Szandai réten lévő üzletek (Praktiker, Mediamarkt, Auchan, Obi) mögött futó szerviz út vége után, a földút kezdeténél van. Tudomásom szerint az Auchan területe.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Szolnok a wikipedia szerint:

Szolnok megyei jogú város, Jász-Nagykun-Szolnok megye és a Szolnoki járás székhelye, a Tisza egyik legfontosabb átkelőhelye.

Fekvése
A város az Alföld közepén, Budapesttől 100 km-re, a Tisza partján, a Zagyva torkolatánál fekszik. Éghajlata kontinentális, a forró, száraz nyarat általában hideg tél követi. Ezen a tájon legmagasabb a napsütéses órák száma, az átlagos csapadék mennyiség 480–500 mm. A természeti adottságok közül kiemelkedő, hogy a város és térsége igen gazdag élővizekben. A Tisza és a Zagyva mellett a Holt-Tisza és a Holt-Zagyva is bővelkedik természeti értékekben.

Forrás: wikipedia.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek