Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szolnok - Szemét a szolnoki Auchan mellett (Frissítve) - Hulladekvadasz.hu

Szolnok – Szemét a szolnoki Auchan mellett (Frissítve)

Szolnok első bejelentésében a szolnoki Auchan melletti hulladéklerakásokról érkezett bejelentés. A hulladék a Felső Szandai réten lévő üzletek mögött futó szerviz út vége után található. 

Frissítve
2017.05.18.

Szolnoki Önkormányzat az alábbi tájékoztatást adta a bejelentéssel kapcsolatban:

„Tájékoztatom, hogy a www.hulladekvadasz.hu oldalon, Szolnokon, a bevásárlóközpont mögött jelzett illegálisan elhagyott hulladék elszállítása megtörtént. A területről készített fényképeket mellékelem.”

Köszönjük a Szolnoki Önkormányzatnak a takarítási munkálatokat, illetve a válaszlevelükben küldött képeket.


Korábban
2017.04.25.

A bejelentő szerint az Auchan területe. A Jász-Nagykun-Szolnok megye és egyben Szolnok első bejelentése. Köszönjük.

Szolnok Szemét a szolnoki Auchan mellett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szemét a szolnoki Auchan mellett. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok! A gps rosszul jelöli a helyet. Pontosítok. A szemét a Felső Szandai réten lévő üzletek (Praktiker, Mediamarkt, Auchan, Obi) mögött futó szerviz út vége után, a földút kezdeténél van. Tudomásom szerint az Auchan területe.”

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Továbbítjuk a bejelentést az aktuális önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Szolnok a wikipedia szerint:

Szolnok megyei jogú város, Jász-Nagykun-Szolnok megye és a Szolnoki járás székhelye, a Tisza egyik legfontosabb átkelőhelye.

Fekvése
A város az Alföld közepén, Budapesttől 100 km-re, a Tisza partján, a Zagyva torkolatánál fekszik. Éghajlata kontinentális, a forró, száraz nyarat általában hideg tél követi. Ezen a tájon legmagasabb a napsütéses órák száma, az átlagos csapadék mennyiség 480–500 mm. A természeti adottságok közül kiemelkedő, hogy a város és térsége igen gazdag élővizekben. A Tisza és a Zagyva mellett a Holt-Tisza és a Holt-Zagyva is bővelkedik természeti értékekben.

Forrás: wikipedia.

You may also like...